Българинът обича две неща - да не вярва на никого

...
Българинът обича две неща - да не вярва на никого
Коментари Харесай

Как сме ставали пионки на новия световен ред

Българинът обича две неща - да не има вяра на никого и да счита, че е част от международен скрит план. Конспирациите и нелепостите, свързани с ковид, продълржават да се споделят с цялостна пара в обществените мрежи. Ето по какъв начин наподобява констлукцията на международната машинация, на която ние сме почтените жертви.

През  2008 година излиза книгата „ Коронавирус: Голямата международна промяна “ на Робин де Руйтер  /най-превежданият холандски създател, придобил интернационална популярност  заради изключителната си дарба да пояснява геополитическите събития/  , Taм написа, че ще бъде пуснат ковид, с цел да послужи като  оправдание за „ световно заключване “. Кризата ще сътвори редица правила –  само, които са имунизирани, да имат право да работят, учат др. 

През 2015 година фондация Ротшилд патентова „ система и способ за тестване на Covid-19 “. 
През 2017г., основният американски епидемиолог Антъни Фаучи, подсигурява експлоадирането на международна пандемия през мандата на Тръмп.
През 2017 и 2018г. (2 години преди експлоадирането на пандемията) стотици милиони тестови комплекти са публикувани из целия свят.

През  2014г. Антъни Пач /репортер и изследовател/ написа: „ те ще пуснат  изкуствен ковид. В резултат на това хората ще желаят ваксина с цел да  се защитят. Тази ваксина ще добави трети вариант ДНК към тялото на индивида,  като всъщност това ще го направи хибрид. Почти незабавно след  инжектирането неговото ДНК ще претърпи промяна. Тази генетична  промяна ще накара хората да изгубят способността си да мислят за себе си  без даже да са наясно, че това се е случило. По този метод те ще могат  да бъдат следени по-лесно,за да станат плебеи на международния хайлайф “. 

Д-р  Кари Мадей управлява две огромни американски биолаборатории в Грузия. Тя  изучава ДНК и имунизациите през последните 20 години и насочва видео  послание с което сигнализира, че има сили които създават проект за  инжектиране на човечеството с доста рискови ваксини за Ковид-19. Целта им  ще бъде: 1. препрограмиране на ДНК и контрол; 2. свързване с неестествен  интелект посредством дигитален идентификатор на ваксина, които също ще отвори  изцяло нова зона на надзор.

През 2019 Майкрософт подава желае за  патент с номер „ WO2020-060606 “, за технология интензивността на тялото с  криптовалута. Смята се че това е обвързвано с чипове за тялото, макар че  не са упоменати такива елементи в патента. /Номера на патента  напомня  на белега на звяра /666/ от откровението на Йоан, където се приказва за  маркиране на всички хора. 

Д-р Джон Колман е някогашен шпионин от Централно разузнавателно управление на САЩ,  който е написал книгата „ Комитет 300 “, в която разказва по какъв начин тайните  общества управляват държавни управления, опазване на здравето, медии, хранителна  индустрия. В нея написа:
„ минимум 4 милиарда безполезни „ гърла “ ще бъдат  премахнати до 2050г. посредством лимитирани войни и проведени епидемии от  бързодействащи болести “.

А какво следва? 

Няколко  щриха от „ незнайното бъдеще “. Планирана 3-та вълна, началото на  следващата година. Обявяване на разновидност на вируса, ще стане коронавирус 21.  Започва всеобщата агитация за ваксина и вменяване на виновност в  „ невярващите “. Примамливи оферти за „ връщане на остарелия живот “,  като самолетни полети за имунизирани и всевъзможни естествени неща, които  бяха отнети.

Това от 2-ра серия, а е написан цялостен сериал, който по добре  да не знаете!  Целта е определяне на ефикасен надзор над популацията / в този момент също го има, само че не е по този начин всеобхатен/. В идващите серии са очаквайте въвеждане на криптовалута като съществена, повсеместен приход за послушните и лагери за отцепниците/ които в сащ са към този момент построени/. И доста други неща...

Ето с такива теории всеки ден си  заразяват мозъците даже и интелигентни хора. После се чудим за какво ни е разграничено обществото, за какво се горят маски и за какво се плюят в лицето по трамваите...
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР