Българинът е бил в това време в района, бил е

...
Българинът е бил в това време в района, бил е
Коментари Харесай

Наско Радев Разказва: Чакали Са На Опашка Да Се Изредят Върху 16-Годишното Момиче!

Българинът е бил в същото време в региона, бил е и по-късно, когато е открито, че момичето е умряло. Той самичък е потърсил управляващите, с цел да опише какво се е случило, защото като се изключи че са хванати хора, се търсят някои от участниците и очевидци, на които може да се издигнат обвинявания, тъй като не са повикали Бърза помощ и не са се обадили на полицията. Социалното напрежение в Рим не стихва.

Всеобщо отвращение провокираха антимигрантски настроения и манифестаци. За бързото залавяне на нападелите – четирима африкански имигранти,с изтекло позволение за краткотраен престой, оказа помощ и 32 годишен българин. Наско Радев, без непрекъснат адрес в италианската столица, познавал жертвата и намиращ се до мястото на закононарушението.

„ Познавах Дезире и посещавах ул. " Деи Лукани ", споделя Наско. Той се е почнал с момичето преди месец.

„ Отидихме дружно там тъй като в близост „ черни " продаваха хероин и кокаин. Дезире проституираше за дрога. Този ден нямаше. Тя отиде с един висок африканец в постройката. Исках да вляза, само че различен ми попречи. После влязох и се пробвах да я накарам да си върви, само че тя отхвърли.

Друг негър пристигна и ме изгони и видях опашката от африканци, които чакаха ", споделя българинът. По-късно той още веднъж се върнал на мястото и чул, че се чудели дали да викат кола за спешна помощ. Кварталът „ Сан Лоренцо " е още под полицейска блокада. Следствието продължава, с цел да откри всички съучастници както и дали очевидците са нарушили закона като не са повикали кола за спешна помощ и полиция, заяви представител на полицията за Нова тв.Пред кметството на Рим поданството манифестира против деградацията на града и упорстват за твърда ръка и безкомпромисна имигрантска политика.

Нещо което Матео Салвини вицепремиер и министър на вътрешните работи даде обещание да направи. Имигрантите са мотив за напрежение и сред Италия и Франция. Рим упреква френските жандарми, че се отървавали от незаконни имигранти като ги съпровождат до границата с Италия и им посочвали по какъв начин да се придвижат на италианска територия. Видео от сходен случай разгласява на страницата си на обществените мрежи. Министър на вътрешните работи и водач на Северната Лига, Салвини влезе в спор с Брюксел поради отводът си да даде достъп на италиански пристанища за кораби с имигранти.

Той възобнови проектите си да забрани достъп и престой на имигранти, пристигнали по море със избавителни кораби на Неправителствени организации, които избавят африканските имигранти, отправили се към Европа с лодки на трафиканти на хора.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР