Българин, обвинен в измами с кредитни карти, беше убит заедно

...
Българин, обвинен в измами с кредитни карти, беше убит заедно
Коментари Харесай

Двама българи убити в дома им в Кейптаун

Българин, упрекнат в измами с кредитни карти, беше погубен дружно с жена си в дома им в Кейптаун.

Полицията заяви, че са разкрили Анджело Димов и втората ми брачна половинка Неси Пеева в Белвил, в южните покрайнини, простреляни в региона на главата. Според източници на полицията те са били „ екзекутирани ”, а телефоните и преносимите компютри им-откраднати.

Димов се е борил против обвинявания в измами с кредитни карти в съда за търговски закононарушения в Белвил и е бил представляван от кейптаунския юрист Уилям Буут.

Той сподели, че не желае да разяснява случая, защото това е полицейско следствие, само че показа, че сега се пробват да оказват помощ на 6-годишната щерка на двойката.

Момичето е първи клас, то схванало, че нещо не е наред, когато никой не отишъл да го вземе от занималня.

Съседите на фамилията споделят, че не са чули нищо в нощта, в която е осъществено закононарушението.

Пеева е била притежател на The Cake Witch, занимавала се е с изработката на торти за рождени дни и сватби. Работила е в прочут ресторант в Нюландс, преди да се срещне с Димов.

Семейна другарка споделя, че компанията на Пеева е била сполучлива, само че тя не знаела нищо за бизнеса на брачна половинка си. Той е прекарвал огромни интервали от време отвън страната, разяснява тя.

TimesLIVE е намерил източник, непосредствен до фамилията, съгласно който 27-годишният наследник на Димов от първия му брак е обитавал в дребна сграда в двора на къщата на фамилията.

През декември предходната година той е бил съществено ранен при случай с мотор и известно време е бил в кома. След като излязъл от болничното заведение е пътувал до България и скоро по-късно се е върнал назад в Южна Африка.

Друг източник оповестява, че през декември предходната година бизнес сътрудникът на Анджело, който живее в Токай, е бил жертва на въоръжен обир.

Източникът съобщи, че познати на фамилията, които са били съмнително настроени към активността на Димов, считат, че може да има връзка сред грабежа и изтезанията. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР