Българин на 36 години е бил намерен мъртъв в гаража

...
Българин на 36 години е бил намерен мъртъв в гаража
Коментари Харесай

Мистериозно починалият българин в Брюксел е открит в гаража на китайското посолство

Българин на 36 години е бил открит мъртъв в гаража на китайското посолство в Брюксел. Това е схванало само досега фамилията му, което все още не знае къде се намира тялото му.

За случая заяви майката на умрелия Искрен Йорданов - Елка Дочева във Facebook в понеделник.

Младият мъж е роден и израсъл в Русе, само че от години живеел в Германия. На 13 септември 2019 година отпътувал за Брюксел при приятелката си. Два дни по-късно приятелката му го е оставила на северната автогара в белгийската столица до хотел на пакистанци и от този момент няма връзка с него.

На 20 септември семейство било потърсено от русенската полиция, с цел да ги уведомят, че Искрен е умрял в Брюксел на територията на китайската дипломатическа задача. Информацията до българските управляващи е подадена от Интерпол.

" В неделя към този момент стартира да ми звъни и сподели, че ще има страховит проблем. " Не знам дали ще ме... ", след това телефонът се изключи и край. Последно го чух в 7:30 часа. Оттогава към този момент никаква връзка, безусловно никаква. Искам да схвана истината, да знам къде е тялото му, какво се е случило, какво е претърпял, да можем да си го приберем ", сподели Елка Дочева, майка на умрелия Елка Дочева пред бТВ във вторник.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР