Българин, който има лична среща с Илон Мъск, ще му

...
Българин, който има лична среща с Илон Мъск, ще му
Коментари Харесай

Илин Димитров: Българин ще предаде официална покана на Илон Мъск да посети България


" Българин, който има персонална среща с Илон Мъск, ще му занесе публична покана от министерството и сребърен ритон. " Това сподели министърът на туризма Илин Димитров, откакто туит на с снимка на Белоградчишките скали провокира възторг.

Той не разкри кой е нашият човек, който персонално ще беседва с милиардера, само че добави, че има покана и за основателите на играта, на която Мъск дефинира скалите.

Димитров изясни, че желае да се провежда и косплей фестивал по този мотив.

„ Това ще е за почитателите на видео игрите и ще могат да се обличат в костюми като герои на игрите “, изясни той.

Министърът на туризма изясни, че Мъск не е първият, който отбелязва. Той призна, че имаме и проблеми.

„ Да, ние имаме прелестни места, само че пътищата са неприятни, инфраструктурата е неприятна. Повечето красиви места са откъснати. Не е работа на министерството на туризма да асфалтира улици “, разяснява министър Димитров и добави, че България се възвръща добре, на фона на другите страни.

„ Очакваме добър зимен туристически сезон. България става все по-популярна. И до момента в който непознатите курорти подвигат стремително цените, ние успяхме да запазим едно отлично съответствие сред качество и цена на услугите ни. Зимните ни курорти се развиват доста добре и аз съм благополучен “, изясни още министърът.

По мотив компликациите, които украинските бежанци изпитват, Илин Димитров изясни, че Министерството на туризма дава отговор единствно за администриране на тази стратегия.

„ Ние съпоставяме данните от 7 листата, като единствено един е от хотелите и когато забележим къде е настанено едно лице предвиждаме програмата за заплащане “, сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР