Българин е задържан в Лос Анджелис по подозрение в организиране

...
Българин е задържан в Лос Анджелис по подозрение в организиране
Коментари Харесай

Експерт: Хиляди са жертва на създадената от българи криптовалута OneCoin

Българин е арестуван в Лос Анджелис по съмнение в образуване на финансова пирамида.

Как да бъдем предпазени и какви ограничения да подхващаме в онлайн пространството, когато се занимаваме с криптовалути, разяснява специалистът по киберсигурност Любомир Тулев в Сутрешния блок на Българска национална телевизия.

Вижте още във видеото:

Експертът Любомир Тулев разяснява случая със арестувания българин Константин Игнатов на летището в Лос Анджелис, упрекнат в образуване на пирамидална конструкция за машинация и продажби на криптовалути. Той добави, че историята датира от предходната и по-миналата година. В петък Игнатов бе арестуван на път към България. Тулев удостовери, че редица европейски страни проверяват случая с измами с криптовалути.

По думите му лъжливите и незаконната конструкция следват действия, които са в полза на обществото. Така в годините, когато хората всеобщо влагат в криптовалути, стартират измамите.
Любомир Тулев, специалист по киберсигурност: Двамата българи, основали монета OneCoin, са декларирали, че тя ще измести известните биткоини. Акциите на OneCoin се дефинират от двамата български жителя. Монетата по никакъв метод не съставлява криптовалута. Хиляди са хората, които са жертва на тази т.н криптовалута.
Тулев добави, че към момента съществува уеб сайтът на компания OneCoin, където е посочен като формален адрес на компанията - офис на площад Славейков.

 В Съединени американски щати проверяват финансова пирамида за милиарди долари, основана от българи В Съединени американски щати проверяват финансова пирамида за милиарди долари, основана от българи
Финансова пирамида за милиарди долари, основана от българи. В Съединени американски щати се чака задържаният Константин Игнатов да се изправи пред съда. Той е арестуван н...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР