Балансът между качествена, бърза и стабилна интернет връзка, може да

...
Балансът между качествена, бърза и стабилна интернет връзка, може да
Коментари Харесай

Оптичният интернет на Vivacom: качество, бързина и стабилност

Балансът сред качествена, бърза и постоянна интернет връзка, може да бъде същинско предизвикателство за потребителя. Но не и когато приказваме за оптичния интернет на Vivacom – най-качественият в България1. Връзката от най-ново потомство на телекома сполучливо съчетава тези три характерности, гарантирайки на потребителите едно в действителност ужасно прекарване. От гледането на филми с кристално ясно качество, през стремително шерване на огромни файлове и в действителност ниското времезакъснение по време на видео игрите – оптичният интернет на Vivacom е подобаващ за всеки вид домакинство.

Този месец Vivacom има особено предложение за всички нови и сегашни клиенти – високоскоростен оптичен интернет в композиция с новаторската ТВ платформа EON с 50% отстъпка за първите девет месеца с пакет EON LIGHT и за първата една година с EON FULL и EON PREMIUM.

Ключово преимущество на оптичния интернет на телекома е, че няма ограничавания в потреблението – без значение от броя, потребителите могат да се свържат по едно и също време и да се възползват от оптималната скорост на връзката. „ Нашият интернет е отличен избор за всеки, който търси светкавична интернет съгласуваност от най-ново потомство. И доказателството за това е оценката, което получихме за безусловно най-качествения интернет в България от QUIDAL “ – разяснява Любомир Малоселски, шеф Продукти и услуги във Vivacom.

Медалът за качество е вследствие на без значение пазарно изследване на International Certification Association GmbH (ICERTIAS), измежду потребителите на интернет услуги в България. „ Това отличие е от извънредно значение за нас, тъй като това е и оценката на българските консуматори за високото качество на интернет услугата ни “, споделя още Малоселски.

Повече детайлности за FiberNet и специфичната оферта може да видите на.

1. Медал за качество вследствие на без значение пазарно изследване на International Certification Association GmbH (ICERTIAS) измежду 1200 консуматори на интернет услуги в България през януари 2024 година посредством онлайн въпросник по методология CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). Търговските марки на QUDAL и ICERTIAS се употребяват с позволение. Повече информация за оценката на vivacom.bg
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР