Бъкингамският дворец се меси в работата на принц Хари и

...
Бъкингамският дворец се меси в работата на принц Хари и
Коментари Харесай

Пречи ли Бъкингамският дворец на Хари и Меган да са независими - slava.bg

Бъкингамският замък се меси в работата на принц Хари и Меган Маркъл като по този метод им пречи да бъдат самостоятелни. Възможно ли е споразуменията след Мегзит да бъдат още веднъж преразгледани?

Съвсем скоро се появиха клюки, че принц Хари и Меган Маркъл стартират да работят с компания, която оказва помощ на известни персони в разнообразни събития, като естествено го прави за доста пари.

В основната резиденция на кралицата не бяха удовлетворени от това решение на херцозите на Съсекс и побързаха да опровергаят новината, която се появи. Ръководителят на „ Sheeraz “ Inc, с които работят звезди като Ким Кардашян, Дженифър Лопес, а в този момент може би и Меган и Хари, съобщи, че предложенията за херцозите към момента са в действие и те могат да бъдат поканени и в Централна Азия.

Да не забравяме, че Меган Маркъл беше холивудска актриса преди да стане принцеса. Сега тя се завръща в Лос Анджелис и несъмнено, „ имам връзка с нейния екип за търговски покупко-продажби “, декларирал още създателят на „ Sheeraz “ Inc. Той добавил, че има примамлива оферта за херцозите от Дубай и прави оценка работата си с тях към този момент на два милиона $.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР