Багажът на миналото ми е много претоварен, много неща са

...
Багажът на миналото ми е много претоварен, много неща са
Коментари Харесай

Ламбо: Животът преминава много бързо, искам да ме запомнят като актьор

Багажът на предишното ми е доста претрупан, доста неща са се случили в този мой деен живот. Най-важното е, че той мина с доста радостни, щастливи моменти. Имало е и тъжни, само че това прави животът забавен - разнообразието.

Това сподели Стефан Данаилов в навечерието на Рождество Христово по Българска национална телевизия. 

Животът минава доста бързо. Въпросът е да има наличие в него, това е доста значимо за мен. И когато се наложи към този момент да се поукротя, да седна самичък в размишления, открих, че моят живот е минал пълноценно, съобщи артистът. Той призна, че обичта на толкоз доста хора постоянно го е радвала.

Постарах се да не злоупотребявам с тази национална любов. Имал съм моменти, в които си мисля, че обществото не ме понася. Имал съм тежки размишления да се отдръпва от актьорската специалност, доста преди да се захвана с политиката, само че постоянно нещо ме е прибирало и най-много това беше жена ми Мария, призна той. 

Според Данаилов артистът би трябвало да бъде харесван от публиката, само че е доста значимо да има шанс.

Талантливият човек рано или късно избуява, излиза. Няма по какъв начин да покриеш един гений, в случай че той самият не си попречи... И другото доста значимо - какъв брой време ще удържиш да бъдеш горе нависоко, да бъдеш в устата на хората в положителния смисъл на думата, означи той.

Хората са ме видели като артист, обикнали са ме като артист, аплодисменти съм получавал като артист и, несъмнено, желая с това да ме запомнят, сподели още Ламбо. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР