Бъдещият зелен филтър - това е амбициозната задача да се

...
Бъдещият зелен филтър - това е амбициозната задача да се
Коментари Харесай

Започна пролетното залесяване - нова гора ще бъде зелен филтър на София

Бъдещият зелен филтър - това е амбициозната задача да се залеси гора от дъбове, липи и акации към София като част от над 100-те ограничения на Столичната община за по-чист въздух. И това на фона на отчета на Европейската комисия, че България е в челните места по смъртност поради нечистия въздух.

Много от хората, които залесяваха през днешния ден, бяха пристигнали със фамилиите си. За тях с изключение на потребен, този уикенд измежду природата е комбиниран и с физическа интензивност. Но също и със съзнанието, че в случай че желаеме да свалим България от отрицателната статистика, би трябвало да вършим такива крачки.
Това е една крачка в вярната посока от позиция на това, че както виждате, има и дечица тук, които се срещат с този миг, обвързван със саденето на дръвче, а човек наложително би трябвало да посади най-малко едно дърво в живота си.Аз мисля, че е доста значимо, тъй като въздухът в София не ми харесва и в действителност това е повода аз да съм тук през днешния ден и мисля, че би трябвало да мислим малко в по-дългосрочен метод, с цел да можем да си осигурим едно по-добро бъдеще. Аз съм приключил биолог, знам какво значи процесът фотосинтеза, зная, че без зелените дървета животът на планетата просто е невъобразим и се пробвам да предам това и на децата.  Започва пролетният залесителен сезон в новата гора на София край Суходол Започва пролетният залесителен сезон в новата гора на София край Суходол
Това е един от най-мащабните планове, който Столичната община осъществя към този момент трета година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР