Бъдещите майки винаги са се вълнували от пола на детето

...
Бъдещите майки винаги са се вълнували от пола на детето
Коментари Харесай

Знаете ли, че: ТЕЗИ жени са по-склонни да имат момчета

Бъдещите майки постоянно са се вълнували от пола на детето си. Има ли метод, по който да разберем дали ще се роди момченце или момиченце? Продължете да четете, с цел да разберете отговора.
Научен метод
Всички знаем от часовете по биология за Х и У хромозомите, които носят генетичния код на пола на всеки един от нас.Интересното е, че сперматозоидите с Y хромозома са доста бързи и са по-леки от тези, които носят Х хромозома. Те обаче умират и по-бързо, по тази причина науката споделя, че в случай че родителите желаят дете, би трябвало да се опитат да заченат ден преди, в деня на или в деня след овулацията.

Сперматозоидите с Х хромозома, от своя страна, са по-издръжливи, способни са да живеят в тялото на дамата до пет дни и могат да изчакат освобождението на яйцеклетката или даже да я оплодят по-късно.
Науката също по този начин демонстрира, че оргазмът на дамата преди зачеването усилва възможностите за раждане на момче, тъй като в този миг вагиналната среда се трансформира в алкална, което оказва помощ на сперматозоида, носещ Y хромозома, да се придвижи по-бързо до яйцеклетката.
Характерът има значение
Знанието, което идва от житейския опит, предаващ се от епохи, демонстрира, че дамите със мощен и деятелен темперамент са по-склонни да раждат момчета. Това може да се изясни и благодарение на научните знания. Тъй като сега на зачеването и известно време по-късно всеки плод показва съществуването на женски полови органи, картината стартира да се трансформира под въздействието на тестостерона. Колкото повече тестостерон има майката, толкоз по-голяма е вероятността тя да има момче. Тази доктрина се удостоверява и от обстоятелството, че на самостоятелните дами, които работят повече като мъже във всекидневието си, по-често им се раждат момчета. Ако една жена не е уверена в себе си или се усеща по-зависима от мъжа във връзката ѝ, тогава е по-вероятно тя да има щерка.
Възстановяване на салдото
От енергийна позиция, появяването на момче се дължи на съществуването на неизразходвана топлота и деликатност в бъдещата майка, които тя предава на бебето си.
Ако една жена пък има енергиен недостиг или ѝ липсва деликатност, тогава тя най-вероятно ще има момиче, с цел да възвърне изгубения баланс.
В последна сметка природата дава на всяка майка това, от което се нуждае.
Още забавни обстоятелства
Учените са открили, че в бурни времена, когато дамата е под стрес, по-често се раждат девойки. В 75 % от случаите, в случай че бъдещата майка е нервна, се раждат дъщери. Специалистите са записали сходно събитие след терористичната офанзива от 11 септември и след рухването на Берлинската стена.
Китайски учени пък са открили, че девойките се раждат по-често от майки с ниско кръвно налягане. Те стигнали до това умозаключение, откакто изследвали повече от три хиляди дами, станали майки в интервала на проучването.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР