Бъдещето на Кристиано Роналдо продължава да буди повече въпроси, отколкото

...
Бъдещето на Кристиано Роналдо продължава да буди повече въпроси, отколкото
Коментари Харесай

Треньорът на Спортинг се вбеси на въпрос за бъдещето на Роналдо

Бъдещето на Кристиано Роналдо продължава да буди повече въпроси, в сравнение с отговори и продължава да бъде обект на доста спекулации. Нападателят се раздели с Манчестър Юнайтед дни преди началото на Световното състезание в Катар, откакто даде скандално изявление пред Пиерс Морган, в което атакува притежателите на “червените дяволи ” и съобщи, че няма почитание към мениджъра на клуба. 

Естествено, една от многото благоприятни условия пред Роналдо, за които циркулира информация в медиите, е опцията той да се завърне в Спортинг (Лисабон). Именно на въпрос обвързван с сходна вероятност обаче подразни треньора на “лисабонските лъвове ” Рубен Аморим, който избухна на въпрос обвързван с нападателя. 
 Представител на Марсилия удостовери за договаряния с Кристиано Роналдо Представител на Марсилия удостовери за договаряния с Кристиано Роналдо
“Роналдо беше в Катар и имахте опция да го питате, само че не го направихте. Мен ме питате за 500-тен път този въпрос, а аз към този момент отговори, ” съобщи Аморим. Друга опция пред някогашния състезател на Реал Мадрид и Ювентус е Ал Насър. Говори се, че саудитсите са подготвени да заплащат на Роналдо по към 200 милиона на сезон.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР