Бъдещето на Карл-Антъни Таунс е свързано единствено със сегашния му

...
Бъдещето на Карл-Антъни Таунс е свързано единствено със сегашния му
Коментари Харесай

Таунс е със статут на недосегаем в Минесота

Бъдещето на Карл-Антъни Таунс е обвързвано само със настоящия му тим - Минесота. Президентът по баскетболните интервенции на Тимбърулвс дефинира статута на суперзвездата на тима като “недосегаем”. Гърсон Росас разяснява, че бъдещето на организацията е обвързвано точно с Таунс, който вкара най-малко 40 точки за осми път в кариерата си, само че даже това не бе задоволително за триумф в Чикаго. “Горските вълци” отстъпиха при гостуването със 110:117, записвайки седма поредна загуба.

“Карл-Антъни Таунс е недостижим. Той е най-хубавият ни състезател и ние градим към него. Целта ни е да му помогнем да се трансформира в най-хубавото, което може да бъде, както и той прави същото за нас. Той е специфичен гений и ще създадем всичко по силите си, с цел да му помогнем да разгърне големия си потенциал”, разяснява Росас.

24-годишният Таунс към този момент е единствено на два мача от върховото достижение на Кевин Лав за най-вече срещи с най-малко 40 точки в клубната история - 10. КАТ бе определен от Минесота под №1 в Драфта през 2015 година, а за четири сезона до момента е стигал до плейофите единствено един път - през 2018 година. Елиминационната фаза на сезона наподобява като “мисия невъзможна” за клуба и този сезон, откакто Тимбърулвс имат 29 загуби в 44 мача до момента.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР