Бъдещето на Филипе Коутиньо продължава да бъде централна тема на

...
Бъдещето на Филипе Коутиньо продължава да бъде централна тема на
Коментари Харесай

Барселона дава Коутиньо на Байерн на промоция

Бъдещето на Филипе Коутиньо продължава да бъде централна тематика на пресата в Германия и Испания. Бразилецът играе чартърен в Байерн (Мюнхен) от Барселона до края на сезона. " Баварците " имат алтернатива да го изплатят през лятото против 120 млн. евро, само че редица специалисти са на мнение, че това няма да се случи.

Халфът се показа разочароващо и при успеха с 4:3 над Хофенхайм за Купата на Германия. Коутиньо носи виновност за два от головете на зинсхаймци, а също така бъркаше съвсем всяко подаване.

До момента през сезона Филипе има 26 мача за Байерн, в които е вкарал 8 гола и е направил 7 асистенции. Представянето му обаче е непостоянно.

Според вестник Mundo Deportivo от Барселона са подготвени да продадат Коутиньо на " баварците " за по-малко от заложената в контракта сред двата клуба сума. Твърди се, че от " Камп Ноу " са подготвени да се разделят с бразилеца за 80-90 млн. евро.

" Билд " обаче е на мнение, че главните трансферни цели на Байерн са Лирой Сане от Манчестър Сити и Кай Хаверц от Байер (Леверкузен).
 Легенда на Ливърпул предложи клубът да си върне Филипе Коутиньо
Легенда на Ливърпул предложи клубът да си върне Филипе Коутиньо

Бразилецът не успяа да се потвърди в Барселона и бе пратен чартърен в Байерн (Мюнхен), само че и там не съумява да впечатли
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР