Бъдещето на Джуд Белингам в Борусия Дортмунд е обект на

...
Бъдещето на Джуд Белингам в Борусия Дортмунд е обект на
Коментари Харесай

Ключова фигура в Дортмунд: Ще е глупаво да продадем Белингам

Бъдещето на Джуд Белингам в Борусия Дортмунд е обект на спекулации от много време, като няколко топ европейски клуба като Ливърпул и Реал Мадрид демонстрират интерес към играча. Но спортният шеф на клуба Себастиан Кел разкри, че все още не са получили оферта за британския национал, когото не желаят да продават.

" Джуд реализира необикновено развиване тук. С метода, по който играе футбол, с неговия борбен дух и отдаденост, той се трансформира в същински състезател на Борусия, който се разпознава доста с нас. Не мога да кажа през днешния ден дали и по кое време ще се разделим с Джуд, само че от чисто спортна позиция бих бил малоумен да желая да го продадем. Ще приказваме с него и родителите му след време.В момента няма напън. Джуд желае да се концентрира напълно върху футбола. И апропо, въобще няма предложения ", показа Кел.

В момента Реал Мадрид е в преференциална позиция да притегли играча, откакто го трансфораха в съществена трансферна цел за летния трансферен прозорец, само че ще се сблъскат с яростна конкуренция от клубове като Ливърпул, Манчестър Сити и ПСЖ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР