Бъдещето е в обществения транспорт е темата на конференцията, организирана

...
Бъдещето е в обществения транспорт е темата на конференцията, организирана
Коментари Харесай

София е домакин на конференцията "Бъдещето е в обществения транспорт"

" Бъдещето е в публичния превоз " е тематиката на конференцията, проведена от Съюза на транспортните синдикати в България към КНСБ, която се организира през днешния ден в София. Тя е част от Европейска седмица на подвижността.

В конференцията ще вземат участие президентът на КНСБ Пламен Димитров и кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова. Ще бъде изработен и разбор на обстановката в градския превоз в София и страната, наложена от пандемията, осведоми ръководителят на Съюза на транспортните синдикати към КНСБ Екатерина Йорданова:

" Пандемията се отрази отрицателно като финансови измерения върху градския превоз, само че въпреки това сподели по неоспорим метод, че публичният градски превоз е извънредно нужна услуга и тя би трябвало да получи сериозна поддръжка, в това число и финансова, с цел да може да продължи развиването на транспортната инфраструктура в градовете. Да продължи обновяването на транспортните средства. Нашите работещи в градският превоз са част от героите, работещи по време на пандемията, които ни помогнаха животът ни да продължи, без значение от рестриктивните мерки ", уточни Йорданова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР