Бабити сплашили актрисата Александра Сърчаджиева, след като паркирала колата си

...
Бабити сплашили актрисата Александра Сърчаджиева, след като паркирала колата си
Коментари Харесай

Бабаити сплашили Алекс Сърчаджиева, след като паркирала колата си до гараж

Бабити сплашили актрисата Александра Сърчаджиева, откакто паркирала колата си до гараж, с цел да изпрати своя другарка. Неприятната преживелица описа Сърчаджиева пред Би Ти Ви.

Много имам вяра, че ние би трябвало да си подаваме ръка и че човек с индивида живее. Онзи ден попаднах в обстановка, в която не знаех по какъв начин да отвръщам. В 8 без 10 стопирах колата си, с цел да изпратя една моя другарка. Спрях до един гараж, само че не го запуших, а стопирах до него, описа актрисата.

Слязох с детето и трима бабаити изскочиха отнякъде и започнаха да крещят и да използват такива думи, които мозъкът ми не ги побира пред дете. Аз споделих " да, веднага махам колата, единствено да изпратя детето. Не инцидентно споделих детето, тъй като крещя, че те като чуят детето, няма да крещят по този начин. Нищо не ги спря. Помислих си, че за тази една минута, до момента в който отиваме до входа, те ще я изпотрошат, изясни още Сърчаджиева.

По думите й е отишла до колата и единият е застанал на см от лицето й. Изрече такива неща, че аз не мога да повярва, че има такива хора, възмутено изясни Сърчаджиева.

Аз, в случай че се бях направила на по-интересна, най-вероятно щях да отнеса два -три тупаника. Те си го разрешават пред дете...не знам в какъв свят живеем, добави актрисата. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР