Бабини зъби за най-различни заболявания – как се приема? Tribulus

...
Бабини зъби за най-различни заболявания – как се приема? Tribulus
Коментари Харесай

Бабини зъби за най-различни заболявания – как се приема?

Бабини зъби за най-различни болести – по какъв начин се приема? Tribulus Terrestris (в превод от латински – бодлива лоза) е известно на хората като лечебно растение отдавна. В Древна Гърция това растение се е употребило като диуретик и тоник.

В Индия се употребява и до ден сегашен като антисептик. Китайците считали „ бодливата лоза ” за универсално лекарство и употребявали растението бабини зъби за лекуване на бъбреците, черния дроб, сърцето и други органи . На Балканите се употребява като лек за мъжко неплодородие. Иранците го употребяват за разтваряне на камъни в жлъчката и в бъбреците.

Наблюденията на всички обаче се съгласяват в едно: най-важният резултат на трибулус е способността да покачва потентността. Мъжете, страдащи от неплодородие и ниско либидо, са приемали този афродизиак преди стотици години.

Изобилието от данни за използването на бабини зъби като лекарство изрично допуска изгодите му за хората. Tribulus Terrestris е богат на доста дейни субстанции. Съдържа алкалоиди, флавоноиди, сапонини (включително протодиосцин) и доста други.

За какво оказва помощ и какво лекува билката бабини зъби? За медицински цели и сложна терапия трибулус терестрис работи при лекуване на сперматорея, гонорея, импотентност, хипертония, хиперхолестеролемия, синдром на хроничната отмалялост, уролитиаза и чести световъртежи, анемия, ангина, екзема, псориазис. Бабини зъби се одобряват под формата на чай, дестилат, смес, капсули .

Бабини зъби за спортистите

 Бабини зъби за спортистите

Благоприятният резултат на растението върху функционалността на сърдечно-съдовата, дихателната, храносмилателната и отделителната система е доказан от научните проучвания. В актуалният свят растението бабини зъби се употребява основно за повишение на производството на лутеинизиращ хормон от хипофизната жлеза. Това от своя страна усилва секрецията на натурален тестостерон. Действието на последното е ориентирано към:

  • ускорение на протеиновия синтез, което води до увеличение на мускулната маса в обем;
  • образуването на обичайно мъжки черти на характера (увереност, увереност, увереност, смелост);
  • развиване на вторични полови характерности на мъжа (растеж на брада и мустаци, понижен тембър на гласа, придаване на по-груби черти на лицето);
  • възстановяване на сперматогенезата;
  • нормализиране на половото поведение;
  • попречване на андропаузата (мъжката менопауза).

Спортисти, занимаващи се с бодибилдинг, насочиха своето внимание към това растение, откакто научиха, че доста спортисти на Изток го употребяват по време на подготовка за Олимпийските игри и Световните шампионати. Трибулус терестрис е недопингово лекарство и затова може да се употребява от спортисти, участващи в надпревари.

…бабини зъби за най-различни заболявания…

Билката бабини зъби се употребява от бодибилдъри, силови спортисти и щангисти за възстановяване на растежа на чистата мускулна маса. Трябва да се има поради, че до 20-годишна възраст ендокринната система на момчетата е нестабилна и равнището на произвеждане на тестостерон към този момент е нараснало, тъй че приемането на хранителни добавки, които подтикват освобождението на мъжки хормони, е непрактично, а от време на време даже нездравословно.

Оптималната възраст за приемане на спортно хранене е 30 или повече години. Тогава естественото произвеждане на андрогени се забавя, развива се еректилна дисфункция и процесът на струпване на мускулна маса се усложнява.

Хранителните добавки въз основата на растението се оферират под формата на капсули и таблетки. Дневната доза на лекарството варира от 250 до 1000 мг (обикновено 750 мг) и не би трябвало да надвишава 1500 мг. Продуктът се приема 1 – 3 пъти (в взаимозависимост от дозата) на ден след хранене. Един курс лишава приблизително един месец. В края на цикъла би трябвало да извършите отмора за почти същия интервал.

Трибулус терестрис за дами

 Трибулус терестрис за дами

Tribulus terrestris лекува и женския организъм. Билката банини зъби покачва либидото, плодовитостта, силата, поддържа устойчиво настроението и оказва помощ за превъзмогване на стресови обстановки. Ускорява метаболизма и изгаря мазнините. Добавката подкрепя прочистването на бъбреците, пикочния мехур, черния дроб и уретрата. 

Има пречистващо деяние, обвързвано с нараснало обособяване на урина и поддържане на бъбреците. В допълнение, освобождението на течност може да помогне за елиминирането на токсините, което може да има удобен резултат върху настроението и силата на дамите.

Жените над 40 също могат да одобряват бабини зъби, защото добавката може да облекчи неприятните признаци на менопаузата и Постановление на Министерски съвет.

Жени, които са бременни или кърмят, не би трябвало да одобряват бабини зъби.  Особено бременните дами не би трябвало да злоупотребяват, защото растението може да аргументи аборт. Също по този начин на дамите не се предлага да одобряват бабини зъби дълготрайно време, защото може да имат проблеми с менструалния цикъл и ендокринната система. 

Бабини зъби за мъжете

 Бабини зъби за мъжете

Има доста позитивни отзиви и мнения от потребните качества на билката бабини зъби върху мъжката плодовитост. Ето някои от тях, споделени от съпругите:

“Взехме хапчета за възстановяване на сперматогенезата, брачният партньор ми неотдавна приключи курса си. Сега работим върху прибавянето на ново попълнение към фамилията, мога да препоръчам бабини зъби, които са с елементарен и понятен състав за здравето на мъжете. ”

Много искахме да станем родители, само че бременността към момента не настъпваше. Хапчетата от бабини зъби помогнаха, брачният партньор ми не взема нищо друго с изключение на тях. Безопасно лекарство, в този момент съм бременна в третия месец.

От към две седмици брачният партньор ми нямаше никакъв триумф, тъй че избраха билката бабини зъби и той стартира да го приема. Желанието за секс постепенно се върна и това ни въодушеви за подвизи в леглото. Растението в действителност лекува еректилна дисфункция.

Доволни сме от капсулите с дестилат от бабини зъби. Съпругът ми ги приемаше всеки ден и резултатът не закъсня, беше по-бързо да вдигнеш „ приятеля “ и да преминеш от любовната игра към заветното наслаждение.

При еректилна дисфункция курсът е 3 месеца. Но позитивният резултат беше към този момент в края на първия месец на приложимост. Сега нямаме интимни проблеми. Основното е, че билката бабини зъби лекува, а не маскира казуса. След прекъсване на лекарството всичко работи!!! Колкото е належащо.

Вижте повече по какъв начин да използваме билката бабини зъби!

Рецепта на лечителя Борис Николов

Билкарят Борис Николов изпитва действието на билката бабини зъби върху себе си. Бил с подути крайници, сърцето му биело бясно и прескачало, стягало го в гърдите, нямал никакви сили. След като почнал да пие от билката, видял ужасно усъвършенстване. Дейността на бъбреците му се възстановила, отоците му спаднали, стопирах да се задъхва. Високият холестерол се нормализирал в граници.

Рецептата е следната. Заливате 5 супени лъжици сушена билка бабини зъби с 1 л вода. Пускате котлона на допустимо най-ниската степен и слагате да се вари за 1 час. Оставяте при изключен котлон да отлежи за едно денонощие и след това доливате вода да стане отново 1 литър. Прецеждате отварата през филтърна хартия.

Как се пие извлекът от бабини зъби? През първия ден се вземат общо 9 с. л., по 3 след всяко едно хранене. На втория ден се вземат общо 12 с. л., по 4 след всяко едно хранене. На третия ден се вземат 15 с. л., по 5 след всяко едно хранене. Продължава се по този начин с 5 с.л. до привършване на напитката.

Отварата би трябвало да се съхранява единствено в ледник. Така резервира всичките си лечебни свойства. Ако ви би трябвало по-силен резултат, можете да повторите курса на лекуване. Необходимо е единствено да изчакате 10 дни, преди отново да започнете лечението.

Някои хора споделят, че растението оказва помощ при тежки главоболия и мигрена. Билката бабини зъби се пие под формата на смес по 25 капки в малко вода, 3 пъти дневно. Те споделят, че по този начин може да излекувате много тежки болести за месец-два.

Може да се каже, че билката бабини зъби прави чудеса с тялото . Нищо не пречи да опитате и да видите какъв ще бъде резултата при вас!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР