Бабата на Боби Брейзър Джаки Бъдън най-накрая видя известния си

...
Бабата на Боби Брейзър Джаки Бъдън най-накрая видя известния си
Коментари Харесай

Бабата на Боби Брейзър Джаки Бъдън в сълзи, докато най-накрая го гледа как танцува въпреки строгата забрана

Бабата на Боби Брейзър Джаки Бъдън най-сетне видя известния си внук да извършва Strictly Come Dancing, до момента в който тя направи скрито пътешестване до Нюкасъл, с цел да спре всяко вероятно блокиране на нейното наличие.

Джаки беше забелязан да стои и да маха, до момента в който Боби вдигаше блестящата топка през нощта с танцовия сътрудник Даян Бусуел. Съобщава се, че на Джаки му е неразрешено да върви в студиото на Strictly, с цел да гледа Боби в шоуто.

Това се случва, откакто съгласно известията бабата на Боби е била отбягната от фамилните коледни тържества заради омраза с Джеф Брейзиър. Твърди се, че майката на Джейд Гуди, Джаки, е била „ доста смутена “ и „ би направила всичко “, с цел да види внуците си Боби и Фреди, само че не съумя да го направи заради „ разрива “.

Боби и Фреди прекараха Коледа с татко си и доведената си майка. Съобщава се, че другар удостовери, че тя няма да се причисли към момчетата за Коледа и вместо това ще го прекара в жилището си в югоизточен Лондон. „ Това е изключител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР