Баба Ванга, официално известна като Вангелия Пъндева Гущерова, е мистичка

...
Баба Ванга, официално известна като Вангелия Пъндева Гущерова, е мистичка
Коментари Харесай

Вижте страшните прогнози на Ванга за 2023 г.

Баба Ванга, публично известна като Вангелия Пъндева Гущерова, е мистичка и билкарка от България. Тя е живяла по-голямата част от живота си в местността Рупите на българските Кожухи и е сляпа от дребна, написа Indiatvnews. 

Нейните пророчества, за които се твърди, че са 85% точни, включват злополуката в Чернобил, гибелта на принцеса Даяна и разпадането на Съветския съюз. През целия си живот тя направи редица предсказания и доста от тях в този момент се сбъдват. 

След няколко месеца навлизаме в 2023 година и до момента в който доста хора ще се надяват на положителни вести, пророчествата на Баба Ванга са много страшни. Нека да разгледаме петте прогнози за 2023 година:

Биооръжия

Твърди се, че Ванга е планувала всеобщото ликвидиране на хиляди хора, породено от „ огромна страна “, извършваща проучвания за биооръжия върху хора. В светлината на това се счита, че народи като Китай към този момент създават под прикритие отдели за биооръжия, написа Блиц.

Край на естествените раждания

Друга плашеща прогноза е, че естествените човешки раждания ще бъдат неразрешени. Кошмарният сюжет ще се случи, когато държавни чиновници сякаш упорстват за лабораторно отгледано произвеждане на целия човешки живот и лимитират естествените раждания.

Ядрена детонация

Говори се, че Баба Ванга е предсказала евентуална детонация на атомна електроцентрала измежду многото си пророчества за 2023 година Това знамение ще бъде плашещо, защото опасенията на националните водачи по отношение на нуклеарна злополука в Украйна се ускориха.

Орбитата на Земята ще се измести

Баба Ванга твърдеше, че орбитата на Земята ще се измести по някакъв метод през 2023 година, само че не беше дадена конкретика. Каквато и да е тази смяна, тя може да има пагубни последствия, в случай че се случи. Тъй като планетата е уравновесена, даже дребна промяна може да докара до нежелани и съществено опустошителни последствия.

Слънчево цунами

Пристигането на гигантска слънчева стихия с магнитуд, невъобразим до момента на планетата Земя, е друго знамение. Слънчевите стихии, предсказани от Баба Ванга, биха могли да причинят всеобщи спирания на тока и информационни сривове, причинявайки куп проблеми.

Мистичната сляпа дама направи предсказания за 2022 година, две от които досега се оказаха правилни. Първата беше прогнозата за обилни наводнения в някои региони на Австралия. Втората прогноза беше за необятно публикуваната суша и дефицит на вода. Съобщава се, че източното крайбрежие на Австралия претърпя обилни наводнения по-рано тази година вследствие на несъразмерен дъжд. Така че тя беше права в това, което сподели. Тя също предвижда, че ще има суша и дефицит на вода в огромните градове. Въпреки че времето и мястото не са конкретизирани, тази прогноза сега наподобява се сбъдва в цяла Европа, написа индийската медия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР