Баба твърди, че хазяинът й държи праха на покойната й

...
Баба твърди, че хазяинът й държи праха на покойната й
Коментари Харесай

Баба казва, че наемодателят държи праха на майка й „за откуп“, докато тя плати £300 сметка за почистване

Баба твърди, че хазяинът й държи праха на починалата й майка „ за откуп “, до момента в който тя заплати £300, с цел да почисти жилището му.

67-годишната Джералдин Гланвил е затънала в развълнуван спор със притежателя на парцела по отношение на безвредното връщане на скъпоценните остатъци. Наемодателят, който желае да остане неизвестен, упорства, че ще пази урната, до момента в който госпожа Гланвил заплати за разчистването и ремонта на жилището в Чатъм, Кент. Той твърди, че е оставено в неприятно положение и също по този начин желае опрощение от щерка си, която съгласно него неведнъж е била груба с него.

Въпреки това госпожа Гланвил упреква предприемача в изнудване, потвърждавайки, че той употребява праха на майка й като ливъридж. Тя изяснява, че инцидентно е оставила урната и торбата със спомените на родителите си, когато е била изгонена при започване на декември, тъй като не е платила наем. Сега живее с щерка си Шарлот, тя сподели: „ Съдията-изпълнителите дойдоха и трябваше да излезем небрежно. Мислех, че ще ни бъде даден час, само че имахме 1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР