Баба от Дъблин почина от фатален гърч, след като местна

...
Баба от Дъблин почина от фатален гърч, след като местна
Коментари Харесай

Баба получава фатален гърч, след като аптеката й е дала лекарство за друг клиент с подобно име

Баба от Дъблин умря от съдбовен спазъм, откакто локална аптека й е дала лекарство, предопределено за различен клиент, който има сходно звучащо име и адрес.

При следствие стана ясно по какъв начин майката на две деца Маргарет Коркоран от Tymonville Park, Tallaght в Дъблин, Ирландия е умряла в университетската болница Tallaght на 20 октомври 2022 година 73-годишната жена е получила пристъп, обвързван да приема медикаменти, които не са й били предписани, оповестява Irish Mirror.

Сестрата на госпожа Коркоран, Мариан Райли, сподели на съвещание на окръжния коронерски съд в Дъблин, че се е обадила в дома на сестра си малко след обяд на 9 октомври 2022 година, защото тя не отговаряше на телефонните позвънявания от нея. Г-жа Рейли разказа, че е намерила сестра си на земята до леглото си в неотговарящо положение с „ пяна от устата “. Тя предизвести службите за незабавна помощ и по-късно ревизира медикаментите на сестра си и откри, че са предписани за лице на име Маргарет Кларк. Разследването откри, че госпожа Корко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР