Баба и нейното внуче са били нападнати от кучета край

...
Баба и нейното внуче са били нападнати от кучета край
Коментари Харесай

Кучета нападнаха баба и внуче край детска градина в София

Баба и нейното внуче са били нападнати от кучета край детска градина „ Шарена дъга ” в столичния квартал „ Враждебна “. Възрастната жена е разхождала и два йоркширски териера , единият от които е бил погубен на място .

„ Свекърва ми е взела детето от градина и са тръгнали към колата, когато към нея се е спуснало едното куче, нахапало е домашния ни любим и го е умъртвило на място. Свекърва ми е съумяла да вдигне детето, само че то е доста уплашено от случката. Всички сме доста смутени, тъй като това кученце бе част от фамилията ни 10 години “ , описа майката на детето пред „ NOVA “. 

Според родители на деца и преподаватели в детската градина нападенията от страна на нападателните животни в региона е непрекъсната процедура . През годините нееднократно са сезирани разнообразни институции, само че притежателят на животните по този начин и не е бил открит , с цел да му бъде потърсена отговорност

От Столичния инспекторат обявиха, че са направили инспекция на място след последния случай, като са открили четири кучета в двора на близкия парцел и дупка в оградата , от която те излизат. Животните са домашни и няма по какъв начин да бъдат конфискувани , само че притежателят ще бъде заставен да не ги пуска да се разхождат свободно.  

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР