Б юрото по защита на свидетелите, осъществяващо личната охрана на

...
Б юрото по защита на свидетелите, осъществяващо личната охрана на
Коментари Харесай

Бюрото по защита на свидетелите преминава към Министерство на правосъдието

Б юрото по отбрана на очевидците, осъществяващо персоналната защита на основния прокурор, минава под ръководството на Министерството на правораздаването. Това решеха дефинитивно депутатите в последния работен ден на Народното събрание, съобщи БГНЕС.

Това е единствената законова смяна ,

отвън актуализацията на трите бюджета на страната, която това Народното събрание съумя да докара до дъно в двумесечната си работа. Окончателното оформяне на текстовете бе посрещнато с овации в пленарната зала.

Превърналият се в противоречив законопроект предстоящо бе признат след остри реплики сред депутатите.

"Това бюро не е нито на прокуратурата, нито на съда, това бюро е на правосъдната система ", опълчи се на измененията Хамид Хамид от Движение за права и свободи, който шеговито предложи името на законопроекта да се промени на „ Закон за осветление на някои предпазени очевидци “. Подкрепа за основния прокурор пристигна и от ГЕРБ-СДС. „ Това ли е промяната в правосъдната система? Това ли е вашето схващане за правова страна? “, попита Анна Александрова.

"Искате бюрото да остане там, където е, тъй като евентуално ще имате потребност от отбрана ", включи се дебата в Радостин Василев от Има Такъв Народ. „ Защитавате преторианската армия на основния прокурор “, поддържа го Димитър Делчев от ИБГНИ.

Депутатите от Демократична България също показаха поддръжка за измененията, а бурни реакции в залата провокира изявлението на Филип Станев от най-голямата парламентарна група. „ Голата истина е, че огромна част от депутатите се пробват да запазят това необичайно бюро и този основен прокурор “, обърна се той към сътрудниците си депутати от ГЕРБ и Движение за права и свободи. „ Срам ме е, че съм в тази зала и в този момент ще изляза от тук “, сподели още той, напускайки пленарната зала.

„ Съдейки по писъците, раздавани от избрана парламентарна група, очевидно Делян Славчев Пеевски ще стане предпазен очевидец против Бойко Борисов “, разяснява и Николай Хаджигенов от ИБГНИ.

С измененията Бюрото за отбрана на процедура се връща към правосъдното министерство, откакто мина към държавното обвиняване по времето на Сотир Цацаров като основен прокурор.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Прибира се един доста пийнал и си ляга. На сутринта се разсънва и вижда, че краката му са върху възглавницата. Замисля се и си споделя:… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКомпактните устройства изобилстват с практични за всекидневието технологииВътрешно изследване на компанията открива проблеми с платформатаПродължителността на живота у нас е най-малка от всички в Европейски Съюз, а детската смъртност е измежду най-високите, написа в доклада на здравния министърСлужебният министър на образованието и науката проф. Николай Денков насочи одобрение за първия образователен ден до възпитаници, учители и родителиЗа връзките, инфлуенсърите и по какъв начин е повлиял на Диона " Това е изцяло друг вирус. Ако той влезе в една къща – към този момент ще болести всички там ", разяснява още математикътВижте детайлности за началото на новата образователна година и организацията на образованието по време на епидемията от коронавирусКога е определена тази дата и по какво се разграничава от останалите страни по светаАндрей Бабиш назова „ зелени фанатици ” тези политици в Европейския парламент, които поддържат възбраната на ДВГ в Европа.Какво се крие зад теорията, че американското държавно управление е избило милиарди птици и ги е заменило с роботи?Саудитска Арабия, ОАЕ и Оман към този момент влагат милиарди в производството на водородВ процентно отношение броят на позитивните случаи по отношение на броя на направените проби е 9,45%Компанията обнови и iPad и Apple WatchКапитанът на Шампионите избра преимущество за племето пред 50 гроша за себе сиТой съумя да се пребори и с COVID-19Новата наредба е в действие от 13 септемвриОт мрежата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР