[b][i]Отдавна ме канят да напиша книга за моя живот. Дълго

...
[b][i]Отдавна ме канят да напиша книга за моя живот. Дълго
Коментари Харесай

Стефан Данаилов: Не мога да се сърдя на живота си. Той ме е радвал и натъжавал


[b][i]Отдавна ме канят да напиша книга за моя живот. Дълго отлагах, тъй като смятах, че има задоволително време пред мен.[/i][/b]

Това споделя известният артист и политик Стефан Данаилов, който най-сетне склони да опише преживелиците си в автобиография – тя излиза точно на 75-ия му рожден ден на 9 декември. За тогава е планувана и премиерата на „ Романът на моя живот “ /„ Книгомания “/ в Народния спектакъл.

Книгата е писана в съавторство с журналиста и продуцента Георги Тошев, въз основата на доста изявленията, мемоари и фотоси – от детството до днешни дни.

[b][i] „ На тези години е смешно да мисля за бъдещето. Разтоварвам и класифицирам багажа на предишното, с цел да схвана къде съм в сегашното. И сякаш въпреки всичко бленувам за бъдещето, скришом…

Да си спомняш несъмнено е наслаждение, само че и проклинание. Безброй облици, думи, случки и страсти нахлуват у мен… ”,[/i][/b] написа в увода на книгата Данаилов.

В „ Романът на моя живот “ има всичко: и смешни случки от детски пакости, и любовни истории, и разкази от снимачните площадки, и незнайни до момента детайлности за политическите борби на Стефан Данаилов.
 Да си спомняш несъмнено е наслаждение, само че и проклинание, твърди артистът Да си спомняш несъмнено е наслаждение, само че и проклинание, твърди артистът / БГНЕС
[b][i] „ Мери ми липсва… Пусто ми е. Трябваше да мине известно време от гибелта й, с цел да напиша тези редове. Страхувах се, че спомените ще ме подтиснат. Не е елементарно да останеш с тях, те са като призраци. Обръщам се обратно едвам през днешния ден, на 75 години – с цел да подредя мислите си. Виждам, че не мога да се дразня на живота си. Той ме е радвал и натъжавал, карал ме е да се усмихвам ”, [/i][/b] споделя още Ламбо.

Според него доста от историите, разказвани за него през годините, са по-различни от истината, която стои зад тях. [b][i] „ Някои са ме белязали, другите съм не запомнил. Може да звучи като факсимиле, само че мисля, че съм сполучлив човек. Честен, открит и радостен. Благодарен съм и не скътвам насладата си от положителната дума ”, [/i][/b] откровеничи още артистът.
 На 27 години Данаилов става най-известният човек в България около сериала „ На всеки километър “ На 27 години Данаилов става най-известният човек в България около сериала „ На всеки километър “ / БГНЕС
На 27 години той става най-известният човек в България около сериала „ На всеки километър “, тъй че в книгата става дума и за тежестта на славата. Специално място е отделено на партньорките му в киното, измежду които са Катя Паскалева, Невена Коканова, Доротея Тончева, Виолета Гиндева, Боряна Пунчева, Аня Пенчева и доста други. Макар да е предпазлив в детайлностите и да слага брачната половинка си преди всичко, Ламбо дава да се разбере, че с някои от тях връзките са надхвърлили колегиалното партньорство.

[b][i] „ Не съм плейбой, въпреки че и по този начин ме назоваха. Аз просто одобрявам и обичам дамите ”, [/i][/b] признава си Ламбо.

Той не икономисва и мъчителните си прекарвания – поради общественото нахлуване в персоналния му живот и поради загубата на близки хора.

[b][i] „ Понякога преднамерено нервирам тези, които ме провокират. Правя го майсторски, въпреки всичко съм добър артист.

Никога не съм живял с мисълта, че светът е мой. Вие знаете кой стои зад този роман ”, [/i][/b] споделя още Стефан Данаилов.

„ Романът на моя живот “ /„ Книгомания “/ излиза за 75-я рожден ден на Данаилов на 9 декември. /БГНЕС

/БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР