Азрудин Валентич няма да води повече първия тим на Ботев

...
Азрудин Валентич няма да води повече първия тим на Ботев
Коментари Харесай

Валентич напусна треньорския пост на Ботев Пд

Азрудин Валентич няма да води повече първия отбор на Ботев Пд. Специалистът ще стане стратегически консултант на притежателя на клуба за спортното развиване на " жълто-черните ". Старши треньорът на Ботев II Артур Ованесян ще извършва длъжността старши треньор на мъжкия тим в мача против Локомотив София .

Ботев благодари на Азрудин Валентич за работата му и му пожелава триумф на новия пост за възстановяване на спортното развиване на клуба .
Азрудин Валентич.
Босненският ментор пое „ канарчетата “ през 2021 година и изведе клуба до бронзови медали в българското състезание за първи път от 27 години. За година и половина работа експертът съумя изцяло да възвърне метода към подготвителния и игровия развой на тима и да изведе тима в Европа.

Ръководството и щабът на Ботев благодарят на Валентич за приноса му за развиването на клуба и му пожелава триумф в бъдещата му активност.

„ Заедно със притежателя и управлението на клуба взехме решение мачът в Никозия против Апоел да е последният за мен като старши треньор на тима. Това е премислено и уравновесено решение, което имам вяра, че ще помогне на клуба да усъвършенства настоящето положение на нещата и да прекъсне низа от неприятен шанс. От първия ден на работа в клуба дадох всичките си познания и сили, с цел да реализира най-хубавия резултат за тима. В актуалната обстановка е време да създадем промени в тима. Никога не съм се страхувал от отговорността, а в този момент разбирам, че постоянно треньорът е виновен за резултатите на терена. Ще продължа да ползвам всичките си познания и старания, с цел да оказа помощ на Ботев да продължи възходящото си придвижване в нов по-висок статус. Благодарен съм на притежателя и управлението на клуба за доверието и приканвам почитателите да поддържат тима в този сложен интервал. Само Ботев ”, показа Валентич. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР