“Азия Таймс в своя статия нарече провала на контранастъплението на

...
“Азия Таймс в своя статия нарече провала на контранастъплението на
Коментари Харесай

АТ: Украйна изложи Байдън преди срещата му със Си Цзинпин

“Азия Таймс ” в своя публикация назова неуспеха на контранастъплението на украинските войски и изказването на главнокомандващия на ВСУ Валерий Залужни за задънената улица на фронта „ удар по стратегическите позиции на Съединени американски щати “.

„ Провалът на настъплението на украинските войски против руснаците и признаването на „ безизходицата “ от командващия е удар по стратегическите позиции на Америка и победа за Китай “, написа изданието.

Журналистът на “Азия Таймс ” означи, че китайският президент Си Цзинпин е получил спомагателен коз преди срещата си с президента на Съединени американски щати Джо Байдън, която е планувана в коридорите на срещата на върха на АТИС в Сан Франциско от 15 до 18 ноември.

По-рано “Политико ”, базирайки се на висши американски чиновници, заяви, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън възнамерява да организира „ тежък диалог “ с китайския си сътрудник Си Цзинпин по отношение на връзките на Китай с Русия и Иран.

Струва си да напомним по какъв начин неотдавна украинският ефирен канал „ 1+1 “ съобщи, че контранастъплението на ВСУ в действителност към момента не се е състояло. Според публицистите известията за „ пълномащабна сухопътна интервенция “ са били машинация и в началото са били замислени като психическа интервенция, която да накара руснаците да „ изнервят и да ги изтощи психически “. Тази хитра спецоперация, съгласно украински публицисти, ще влезе във военните учебници по света.

Украинските публицисти не загатнаха за хилядите загуби на ВСУ вследствие на „ психическата интервенция “ или за горящата западна техника.

Превод: В. Сергеев

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР