АЗИС ще прелети над любимия си Истанбул и ще кацне

...
АЗИС ще прелети над любимия си Истанбул и ще кацне
Коментари Харесай

Азис лети за спешна среща със Сибел Джан - slava.bg

АЗИС ще прелети над обичания си Истанбул и ще кацне в Бодрум за среща с колежката си Сибел Джан.
Тя ще го посрещне в имението си където е през цялото време на пандемията. Срещата на двамата реализатори е във връзка идният мега концерт на 16 ОКТОМВРИ в Арена АРМЕЕЦ в София, проведен от А Мюзик. Гранд дамата на турската музика ще дойде в България за своята първа изява пред многочислените си фенове ден преди концерта. За нея и екипът й, наброяващ над петдесет души, измежду които тридесет от най-хубавите инструменталисти в източното звучене, са непокътнати 2 етажа от хотел „ Маринела “ в столицата. Сибел Джан ще възпламени дружно с Кралят на Поп– фолка АЗИС зала Армеец със своя „ Огън и темп “. Шоу-спектакъл, пресъздаващ магията на изтока, посредством хитови осъществявания на певицата в комбиниране с най-модерните технологии за виртуални декори. Шест години след огромният си шлагер „ Хабиби “, Азис още веднъж ще се вихри на огромната сцена.
На скоро турската поп и рок певица и актриса Сибел Джан издаде своя 23-ти следващ албум. Той съдържа 10 нови части, измежду които тоталният й шлагер „ Hayat “, който за малко време се трансформира в една от най-слушаните песни в Турция за последните години.
Продажбата на билети за мега-концерта в касите на EasyPay, БЪЛГАРСКИ ПОЩИ, бензиностанции OMV и в мрежата на Eventim.bg и Epaygo.bg.

Вижте галерията!

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР