Азис, Ивайла Бакалова, Десислава, Петко и жена му Яна са

...
Азис, Ивайла Бакалова, Десислава, Петко и жена му Яна са
Коментари Харесай

Вижте кои ще са ВИП гостите на сватбата на Цеци Красимирова

Азис, Ивайла Бакалова, Десислава, Петко и жена му Яна са единствено част от поканените посетители на сватбата на Цеци Красимирова.

Моделката се омъжва за американския милионер Майкъл Струмейтис на 12 май. Цеци към този момент е изпратила поканите и се е обадила персонално на всички ВИП посетители от България, които ще участват на празника в древен палат в Барселона.

През последните години Красимирова рядко се прибираше в България. Тя резервира контакт единствено с някои от най-близките си другари, които бяха до нея след убийството на Косьо Самоковеца. Сред тях са колежките й Ивайла Бакалова и Маги Желязкова. Най-близък й остана Азис. Преди доста години тя беше шаферка на сватбата му с Ники Китаеца. Според близки Цеци е близка и с артиста Краси Радков, написа "България Днес ".

Тържеството ще коства над 1 млн. $. Освен родната делегация в Барселона се чака да дойдат посетители от целия свят – най-вече сътрудници на младоженеца, който има бизнес империя с произвеждане на марихуана за медицински цели.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР