Азиатският регион твърдо установи образа на двигателя на съвременния технологичен

...
Азиатският регион твърдо установи образа на двигателя на съвременния технологичен
Коментари Харесай

В Азия измислили «легло-офис».

Азиатският район твърдо откри облика на мотора на актуалния софтуерен напредък. Изглежда, че всичко към този момент е основано за удобен живот на хората, без значение дали става въпрос за работно време или домашно развлечение. Но от ден на ден нови достижения идват в нашето всекидневие, в началото ни поразиха с нововъведения, а по-късно стават неразделна част от нашето създание.

Легло … мебел за дома, с което тежко да се разделиш сутринта и на което е толкоз хубаво да легнеш след дълъг работен ден. Многите от нас обичат просто да се починат в леглото през почивните дни и празниците, да прочетат книга, да погледат телевизия, да отворят преносим компютър или просто да беседват по телефона. Това беше мисълта за разработчиците на един изцяло нов модел на леглото и концепцията им беше осъществена в нов, необикновен артикул.

Това е многофункционално легло, което обезпечава разнообразни функционалности и варианти, което го прави освен комфортно място за сън, само че и място за удобно развлечение по време на домакински отдих.

Сега, с цел да заредим батерия на техника не е належащо да ставаш от леглото и да отидеш до контакта, те към този момент са вградени в него. Има и вградени високоговорители, с помоща на които музиката от смарт телефона ще се чуи още по-добре.

След работния ден ще се легнеш в леглото и умората незабавно ще те мине, което може да се преинсталира под формата на стол с вграден масажор. Ако има потребност да се работи, само че няма предпочитание да напуснете леглото, тогава има приятна изненада под формата на комфортна маса за слагане на преносим компютър върху него.

Разбира се, в леглото има отделения за предпазване на възглавници, одеяла и чаршафи, а даже има и етажерка за книги и сейф.

Друго преимущество е, че клиентът има опция да избере нужните съставни елементи на леглото, цвета и материала на тапицерията, от които зависи цената на поръчката. В момента тя варира от 550 до 1000 Щатски долар. Единствените условия за поръчка на модулното легло, което купувачът би трябвало да помни, е, че тази мебел е създадена за азиатското население и дължината на матрака варира от 1.5-1.8 метра.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР