Аз все още не мога да пътувам. Може би е

...
Аз все още не мога да пътувам. Може би е
Коментари Харесай

Желяз Андреев: Преживях кошмар с щастлив край

" Аз към момента не мога да пътувам. Може би е добре да има по-строг надзор над задгранични компании. Тази глобализация, с изключение на преимущества, има и скрити клопки. Дали поради нея, или поради недобронамерени работодатели, не знам “, сподели в ефира на “Събуди се “ по NOVA добричлията Желяз Андреев.

Той бе изправен пред риска да бъде екстрадиран с други негови сътрудници в Съединени американски щати по обвинявания в противозаконна търговия със Сирия, в нарушаване на настоящо ембарго. Желяз Андреев работеше в колцентър на американска компания в България. През пролетта започнаха митинги, публичният напън предизвика поддръжка, а институциите се намесиха. Преди дни Америка отдръпна настояването си. Битката обаче не е свършила.

Според него двамата притежатели на компанията, които са наказани, са знаели какво вършат.

“Страхувах се, че в случай че в действителност бъда екстрадиран, това ще нарани околните ми. По-скоро мислех за тях, а не за себе си. Приятелката ми Милена беше поддръжката, за която даже не съм и мечтал “, показа Желяз.

“Имаше моменти, в които чертаех сюжет на отиването му там. Мислех по какъв начин ще протича процесът против него. Знаех, че ще се водят договаряния, само че не знаехме детайлности “, добави Милена Заркова.-->

Според нея публичният напън е повода Желяз да не бъде екстрадиран. Той самият назовава претърпяното " призрачен сън с благополучен край ".
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР