Аз смятам, че трябва да се концентрираме около здравната сигурност.

...
Аз смятам, че трябва да се концентрираме около здравната сигурност.
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Трябва да се погрижим за здравето на хората по време изборите

Аз считам, че би трябвало да се концентрираме към здравната сигурност. Това е, което може да попречва карантинираните жители да осъществят вота си. В този аспект най-полезна беше вашата връзка със здравните управляващи, тъй като те са способените. Това съобщи Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е на консултациите при президента Румен Радев.

Тя посочи: „ Важно е да се познават законите в страната, в това число ИК. Екзотични хрумвания за смяна в ИК директно преди изборите са неприятна концепция. “.

Дариткова сподели, че има подготвен законопроект за изключителната епидемиологична конюнктура, с който се планува опция карантинираните да гласоподават в преносими секции. Тя разясни, че по този начин се дава опция на ЦИК да предприеме ограничения, с които да подсигурява здравето на участниците в изборния развой. С това ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ изрази желанието на властта да подсигурява здравна сигурност на изборния развой.

Тя съобщи, че не се плануват други промени в ИК. Дариткова акцентира, че ГЕРБ и Цветан Цветанов са политически съперници към този миг и в случай че той има забележки към изборния развой би трябвало да ги показа пред президента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР