Аз си мисля, че винаги едно правителсво, и на Запад

...
Аз си мисля, че винаги едно правителсво, и на Запад
Коментари Харесай

Личностите не са толкова важни, колкото политиките

Аз си мисля, че постоянно едно правителсво, и на Запад е по този начин, когато мине 2-годишния интервал, то би трябвало да направи някои промени, с цел да може да има нов подтик. И в действителност това мисля се случва и в този момент. Ние би трябвало да дадем нов подтик, нови сили в държавното управление.
Това сподели депутатът от ПГ на ГЕРБ Валентин Николов пред Българска национална телевизия за идните промени в кабинета " Борисов 3 ", които ще се обсъдят през днешния ден на Коалиционен съвет.
До часове ще е ясно - дали и кой ще си тръгне от държавното управление
Да само че те си потеглят не по лично предпочитание, а на фона на митинги, акцентира водещата Христина Христова: " Дори да е по този начин. Забележете, че повече от 50% от гласувалите (бел.ред. на последните парламентарни избори) би трябвало да образуват политиките в страната, т.е. не всички  ще бъдат удовлетворени. Има хора, които не са дали своят вот за тези партии. Има хора, които са постоянно недоволни. Ако съблюдаваме Конституцията, ние би трябвало да изпълним политиките, за които сме определени. Реално видяно, би трябвало да чуем и хората, които са недоволни и за какво са недоволни. Мисля, че в този момент ще бъде направена оценка и ще бъдатказани политиките, в които да има по-голяма мощ, сподели той.
" Парламентарната група застава зад политиките, които тези министри са осъществявали до момента, само че действително видяно ПГ постоянно ще застане зад министър-председателя, който образува кабинета. Личностите не са толкоз значими, колкото политиките, които се следват. ", заключи Валентин Николов.
Какво сподели още той за смяната в Студения запас на страната и Ахмед Доган?
Признание от ГЕРБ: Решението за Топлоелектрическа централа Варна е и поради публичната непоносимост към Ахмед Доган
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР