Аз си мислех, че тези хора са решили сериозно да

...
Аз си мислех, че тези хора са решили сериозно да
Коментари Харесай

Бехар: Мислех, че тези хора са решили сериозно да управляват България. Случилото се днес не е нормално

" Аз си мислех, че тези хора са решили съществено да ръководят България. Но това, което се случва през днешния ден, през вчерашния ден, оня ден, несъмнено и на следващия ден ще се случи, не ми звучи съществено. Как може да си приказват посредством медиите. Как може да си приказват през малките екрани ".

Това съобщи ПР специалистът Максим Бехар по отношение на напрежението сред " Продължаваме промяната " и ГЕРБ.

" Ако Борисов и Петков, които познавам персонално, биха приели един съвет - дано да си вършат по една закуска всеки ден в 8,30 ч., да пият по едно кафе, да изядат по една баничка или кроасан, обаче да се схващат какво ще вършат денем, какви решения взимат, кой против кого, каква е логиката и какви са причините, след което да ръководят дружно. Иначе ние през ден да слушаме и да гледаме и да оценяваме такива престрелки пред телевизионните камери ми звучи супер несериозно. Да, сглобка няма, тъй като въпреки всичко ползата ги събра. Но дано си ги пазят тези ползи ", разяснява той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Аз съм сигурен, че те знаят какво желаят гласоподавателите - по-добър живот, по-добри доходи, по-ниски цени, да няма инфлация, да няма нови избори, тъй като ще се изхарчат едни луди пари, с цел да създадем отново същия резултат. Но очевидно ръководещите не знаят по какъв начин да споделят между тях или не желаят да го създадат между тях. Затова би трябвало да се срещат всеки ден, да си разменят по една вежливост. Може да не желаят да се гледат, обаче България го желае това нещо ", безапелационен бе Бехар. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР