Аз ще си подам оставката на 6 март, за да

...
Аз ще си подам оставката на 6 март, за да
Коментари Харесай

Николай Денков разбира Габриел, че не е намерила време за оценката

" Аз ще си подам оставката на 6 март , с цел да извърша уговорката си, стихотворец през юни месец предходната година - когато бе формирано ротационното държавно управление Денков/Габриел, само че по кое време ще бъде определено новото държавно управление - зависи от Народното събрание . Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков на брифинг в Партийния дом.

Той изясни, че до момента в който няма последващо решение на Народното събрание, държавното управление ще работи. Ако бъде призната оставката ми, тогава кабинетът ще продължава да работи като държавно управление в оставка до избирането на ново такова.

Трябва да отчайвам малко народните представители от " Възраждане " и " ИТН " - ще се виждаме още, посочи министър председателят.

Той изясни, че и ПП-ДБ, и ГЕРБ-СДС са дали документи и би трябвало да се влезе в развой на договаряния. Това ще отнеме повече от два дни, с цел да може преговорни екипи да уточняват текстовете и с цел да може да се изгладят несъгласията. Тогава ще се види какъв ще е крайният резултат, би трябвало да се премине процесът по договарянията, имайте малко самообладание, прикани Денков.
 Николай Денков загатна: Ротация ще има
Николай Денков загатна: Ротация ще има

Вече е подготвен с оценката на министрите

Вярно е, че още преди месец е подготвен с оценката за работата на министрите, само че към момента не е осъществена среща с Мария Габриел, с цел да се разиска работата на министрите. Денков също по този начин не сподели кои министри би трябвало да бъдат заменени.

" Разбирам я (Мария Габриел - б.р.) На нея й би трябвало време да влезе в дълбочина, да организира диалози с всеки един министър и да може да си сформира мнение дали ще може да работи с този човек и след ротацията. Аз нямах този разкош ", подсети Денков.

Той другояче увери, че няма нищо трагично преди ротацията, има добър разговор с Мария Габриел и тя би трябвало да се усеща уверена за решенията, които ще взима.

Според него лепенето на етикети може да оказва помощ в политически разногласия, само че не води до устойчиви резултати.

Хората чакат смяна в работата на правосъдната система, уточни Денков.

Николай Денков не е взел участие в разискването за премахване на краткотрайния изпълняващ шеф на Комисия за защита на конкуренцията и неговата промяна.
 Комисия за защита на конкуренцията: Ивайло Мирчев не може да дава оценка на регулаторите
Комисия за защита на конкуренцията: Ивайло Мирчев не може да дава оценка на регулаторите

Прекалено къс институционален опит имал
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР