Аз съм потресен! Г-н Петков беше служебен министър на президента

...
Аз съм потресен! Г-н Петков беше служебен министър на президента
Коментари Харесай

Томислав Дончев нахлу в bTV и натика в ъгъла Виктор Николаев и още една мисирка

Аз съм покъртен! Г-н Петков беше длъжностен министър на президента Радев. Не си припомням „ Промяната “ да излизила с конкурент на Радев на изборите предходната година, напротив-цялата мощност на партията се включи в „ С вас сме, господин президент! “. Така заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев разяснява в ефира на Нова телевизия изявленията от понеделник на Кирил Петков, който във Facebook уточни, че оферти кабинет от проф. Николай Габровски, имало хора на президента Румен Радев и Движение за права и свободи.

„ Кои са фрагментите на Движение за права и свободи? Вие го споменахте няколко пъти, аз от кое място да знам? В България има съвсем 100 000 души държавна администрация. Те са служили и по времето на Борисов, по времето на Орешарски, и по времето на Симеон “, изясни Дончев.

И сложи на мястото му водещия Виктор Николаев, който настоятелно втълпяване от екрана, че в оферти състав на кабинет, имало хора на този и оня политик и партия: “Г-н Николаев, вие работил ли сте в друга телевизия? Вие човек на Българска национална телевизия ли сте? Как може хората да са крепостни докрая на живота си да имат клеймо, че са човек на някой си?! “.

„ С госпожа Плугчиева съм се карал през годините несъмнено повече от всички по въпроса еврофондовете. Тя обаче отличен специалист и експерт “, призна Томислав Дончев.

„ Цитирате класици, каква висока… несериозно е! “, още веднъж засече Дончев напористата водеща на утринния блок Мира Иванова, която, с цел да поддържа думите си в отбрана на „ Промяната “ и Кирил Петков, цитира Андрей Гюров.

Иванова обаче не падна по тил цитира журналистката от „ Капитал “ Поли Паунова за изявление на Дончев от предходната година, което той се изрича против така наречен експертен кабинет.

„ Експертно държавно управление рисково, когато не ясно кой носи политическата отговорност. Тук е ясно кой носи отговорност – ГЕРБ-СДС носи политическата отговорност. Това е асиметрично, ексцентрично политическо деяние. Карате ме да бъда интерпретатор на личните ми думи “, отговори й той, което присъединяване на Иванова въпроси, на процедура завърши.

Не сме ходили да вършим прехвърляния на депутати, както господин Петков преди няколко месеца, призна Томислав Дончев добави, че гласуването по желание на кабинета в сряда, ще тест за политическа просветеност.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР