Аз съм от жените, които се боядисват сами вкъщи. Не

...
Аз съм от жените, които се боядисват сами вкъщи. Не
Коментари Харесай

Вход само за брюнетки

Аз съм от дамите, които се боядисват сами у дома. Не ми е изключително мъчно, тъй като подкрепям къса коса и се любувам на модата на кестенявите шоколадови палитри, които се доближават до естествения ми цвят. Проблемът е, че съвсем незабавно след боядисване моята коса губи този пресен и блестящ тип – бих я определила по-скоро като коса в меланхолия, тъжна панорама. За да я съживя малко и да наподобява по-добре, я мия всеки божи ден със мощен шампоан, към който пък съм по-скоро пристрастена, и по този начин до идващото боядисване. Все още не мога да се „ похваля “ с косопад, само че знам, че това е идващият стадий.

Разбира се узрях до концепцията да тествам специфични артикули за брюнетки и сега опитвам с два такива продукта на (намират се в аптеките) – гамата Parusan Brown се състои от шампоан и еликсир и е основана тъкмо за брюнетки с моя проблем.

Предварително изследвах отзивите. Клинично изследване на 20 дами сред 20 и 60 година потвърждава успеваемостта на Parusan Brown, 95% от клиентките и 100 % от експерите в грижата за коса предлагат Brown. 

Идеята на Parusan Brown шампоан  за естествена или боядисана коса е освен да подхранва косъма, само че и да поддържа и даже ускорява интензитета на цвета с всяко последващо измиване. Трябва да подчертая, че Parusan Brown не е багра за коса, не нарушава структурата на косъма и не трансформира естествения цвят – в състава се съдържат натурални багрила, тъй че след нанасяне (ползва се като елементарен шампоан за ежедневна употреба) не се изплаква незабавно, а се изчаква сред 2 и 5 минути, съгласно това по-тъмен или по-светлокестеняв е нюансът на косата ви. След измиване косата остава блестяща, подхранена, хидратирана, а цветът е витален. Активните съставки във формулата (като L-аргинин, биотин, пшенични протеини, маслиново масло и др.) подхранват и попречват косопада. В състава се съдържа още и кофеин, биотин, урея, витамини Е и В3, рициново масло. Резултатът до момента е повече от приемлив.



Резултат след петкратна приложимост

Балсамът Parusan Brown от своя страна е още една грижа за по-наситен цвят, компактност и гладкост – в него има добавени масла от жожоба и гроздови семки, които вършат косата мека и лесна за разресване. Формулата на балсама е подсилена с пантенол за в допълнение поддържане и още веднъж, съдържа дейни съставки срещу косопад.

Тъй като моята коса е склонна към омазняване, аз не го употребявам всякога, а един-два пъти седмично, с цел да се възползвам от екстрите му. Но по принцип двата продукта имат най-хубав резултат, когато се употребяват дружно. Нанася се по обичайния метод – след измиване доста малко количество по продължението на косата и се изчаква 2 – 5 минути преди изплакване.



С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР