Аз съм на 23 години и без да искам се

...
Аз съм на 23 години и без да искам се
Коментари Харесай

Михаела Маринова: Гледам да избягвам да работя по рамка и по поръчка, следвам сърцето си

Аз съм на 23 години и без да желая се въздействам от музикалния пазар в света, само че не си споделям: в този момент ще направя нещо такова. Гледам да заобикалям това да работя по рамка и по поръчка, обичам да последвам сърцето си и душата си, и доста постоянно се оказва, че следвайки ги, аз съм на прав път.

Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " известната и обичана певица Михаела Маринова.

Най-големият подарък за нея е признанието на публиката. Предстои ѝ втори независим концерт на 22 октомври в " София лайв клуб ".

" Понякога още не мога да го осъзная - че съм на 23 години и че тези неща се случват, обаче те осмислят моя път и съзнавам всякога, че всичко, през което Мишето е минала за тези 23 години, си е заслужавало и си е коствало, сигурно ще продължи и няма да се откаже ", показа певицата.

Това, което постоянно я е движило напред, са нейните качества - усърдие, неизменност, дисциплинираност, отговорност. Но също така има и хора, които имат вяра в нея мощно и през всичките години са я доразвивали като персона и като експерт.

" Гледам всичко да се случва последователно, по тази причина вършат малко по малко, по стъпка. Тези стъпки обаче са огромни просто тъй като и напъните са огромни. Може би наподобява, че всичко се случва доста елементарно и естествено, само че в действителност не е по този начин, поставят се старания и самообладание ", разяснява Михаела.

Според нея има още доста какво да научи и доста контакти, които да сътвори.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР