Аз съм майка на две момичета. Днес те ходят жизнерадостно

...
Аз съм майка на две момичета. Днес те ходят жизнерадостно
Коментари Харесай

Хейтминутка: Защо заслужаваме да живеем в евтин филм?

Аз съм майка на две девойки. Днес те вървят жизнерадостно на детска градина. Утре ще пораснат. И ще се влюбят. И най-вероятно нееднократно. Избраниците на сърцата им ще бъдат красиви, грозни, богати, небогати, възпитани, арогантни, висшисти, среднисти, дилетанти, експерти и какви ли още не. Нямам претенции – да са такива, каквито си ги харесат моите девойки. Само се апелирам да не са " отпадъци ". Защото ми писна да пребивавам в боклукчийска страна, да се сблъскам в отпадъци всеки ден и да се прибирам вкъщи с буца в гърлото, тъй като мръсотията ме задушава.

Уморих се да се надявам, че някой шумно и безкомпромисно ще почисти " боклуците " един път и вечно, както го вършат момчетата от чистотата в късните часове на вечерта. 

Наистина се надявам, че жертви на огромните дребни " отпадъци " няма да са дъщерите ми. И ме боли за всички тези девойки, дами, приятелки и съпруги, които са попадали (и попадат) в мрежите на жалки, ревностни и безскрупулни сътрудници и с години са лекували белезите от болните връзки с още по-болни мъже, които аз за краткост ще не преставам да посочвам " отпадъци ". Боли ме и за приятелката на претендента за кмет на " Демократична България "  арх. Борислав Игнатов. Боли ме за нея, за майка ѝ, за всички тези, които я обичат. 



Боли ме, че някоя евтинка жълта псевдомедийка е решила да погуби живота на една млада и красива жена. Ей по този начин, без мисъл! Ми да е мислила ТЯ, видите ли, като си разтваряла краката. Неуважаеми драскачи, не знам дали ви е прочут фактът, че нас – хората, не ни носят щъркелите, а сме плод на половия живот на нашите майки и татковци. Само че вие в никакъв случай не бихте извадили този полов живот на показ, нали? А с какво право тогава си позволявате да съсипете живота на едно момиче, което най-накрая е намерило любовта в лицето на млад и просветен мъж? И дали бихте разгласили без капка срам голи фотоси на вашата сестра или братовчедка, която преди десетилетие е била до болежка наивна да театралничи пред обектива на човек, на който е имала доверие? Ще кажете – да е мислила. Е, по какъв начин да е мислила ТОГАВА, че след края на връзката с подобен псевдомъж, той би употребявал интимни снимки за шантаж и изнудване?

Добре, тя не е мислила. Но вие какво си мислехте, когато публикувахте тези фотоси? Че с изключение на евтина популярност за няколко дни и някакви си 600 000 клика – ще спечелите нещо? Напротив, вие се оказахте  огромните губещи в този непоносим скандал, тъй като се превърнахте в нарицателно за дъното на морала в нашата страна. И не знам с какви очи говорите тъкмо вие за морал? Чували ли сте инцидентно този доста циничен, само че напълно прецизен в тази ситуация израз: " Ку**а за морал приказва ".  Но стига за вас, както ви казах – писнало ми е от нечистотия и " отпадъци ". 

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР