Аз съм биполярен, не съм го казвал никога, пред никого.

...
Аз съм биполярен, не съм го казвал никога, пред никого.
Коментари Харесай

Азис: Аз съм биполярен, не съм го признавал. Баща ми почина от COVID

Аз съм биполярен, не съм го казвал в никакъв случай, пред никого. Аз съм човек с раздвоена идентичност, да не кажа и разтроена. Защото през днешния ден се усещам един, следобяд съм напълно различен човек, вечерта, зависи от хората, може да бъда корено друг. Тази биполярност и смяна в настроенията ми, съгласно мен, е повода за моите триумфи, не ми пречи. Имах уплаха от хората и 4 години не бях напускал дома си, с изключение на на работа и назад ме прибираха. Всичките ми приятелки идваха у дома. Цялото това внимание ме покоси, душевен ме унищожи. Сега към този момент сме привикнали да виждаме гримирани мъже на всеки ъгъл. Но претърпях го и в този момент към този момент съм доста по-самостоятелно. Е, към момента се движа мъчно по улиците, само че навестявам доста места, призна пред БТВ поп-фолк артистът Азис. 
Прочетете още
Аз върша диагнози за заболявания, без да ги различавам, без да знам какво. Без даже да знам къде се намира бъбрекът или нещо друго. Минава едно момче и споделям " спрете го и го попитайте дали има проблеми с бъбреците ". И той споделя " но за какво ме питате, в този момент влизам да ми махат камъни от бъбреците. Аз даже знам на какъв брой години ще умра - 87. От напреднала възраст, с доста деца към себе си. И доста кучета, и котки - клишето за остарялата мома. С цялостен двор, цялостен с деца, които съм осиновил, разкри той.

Свободата си продадох поради тази пуста популярност. Продадох си спокойствието. На мен не ми се случват неща като на естествения човек - да отида на плаж, да легна на шезлонг, да се разноски в мола, да влезе в супермаркет и да не настане блъсканица. Мечтая да бъда незабележим. Дори не желая да ме поздравяват. Аз това съм го желал, призна Азис.

Пия хормони, на инжекции съм, удрям си мъжки хормони. Така се одобрявам. Смятам, че най-красивите мъже са големите, едрите, космати, черни и грозновати. Васко го няма доста от дълго време. Той остана някъде по улиците на Костинброд. Бях барман, пържили сме риба. Тук в този момент не е и Азис. Нито Васко, нито Азис. В момента съм различен. Не желая към този момент да рева. Изживях доста душевен офанзиви - и от хора, и самият себе си нападнах по някакъв метод, показа артистът.

На 21 години бях и вътрешно го желаех, само че в пандиза и трябваше да го махна. Бях си подготвила документите в пандиза да мога да го махна, само че татко му пристигна на рандеву и сподели " Не, това дете няма да се махне, ще ни носи единствено благополучие ". И по този начин стана. На 3-4-годинки към този момент пееше индийски песни. Той е доста корав в характера - може да пада, да става и да става по-силен, показа за него майка му Гергана Василева.

Най-много скърбя, че не бях до него, когато трябваше да учи. Разпилях му образованието. Той доста плачеше в Германия, не можа да издържи. Имаше фотография единствено на вуйна си и на баба си и ги рисуваше. Искаше да се върне, само че аз не желаех тук е България, тъй като нямаше опция за развиване. И в един миг се скарахме с татко му. Той продължава да се търси, тъй като желае още. Аз и да споделям, той не ме слуша мен. Той самичък се е построил повече, сподели още тя за сина си.

Когато я видя, всякога си припомням какъв брой небогати бяхме. Умът, който ми е завещание от нея, е най-важното ми оръжие, а не гласът. Животът ми е факсимиле. Аз съм олицетворението на американската фантазия в България. Моментите с майка ми, в които не сме имали нищо, са ни създали най-хубави другари вечно. Знам, че ме обича повече от сестра ми. Аз съм нейният живот. Цялата музика и лудостта ми са от татко ми, сподели по линия на майка си Васко.

От думи на негов непосредствен другар в предаването стана ясно, че бащата на Азис е умрял от Коронавирус през пандемията. " Няма на кого да се обадя, когато чуя хубава ария или добър реализатор. Вече си отпътува баща. Аз бях на сцената, когато ми споделиха, че той си е отишъл. Надявам се, че е на по-красиво и хубаво място. И си отпътува доста бързо от Коронавирус ", показа Азис за загубата на татко си.

Приключих с интервютата и телевизионните изяви преди няколко години, може би 6. Не знам какво се случи. Казах си, че не ми се обикалят малките екрани и да си приказвам с хората неща, които съм дъвкал толкоз доста. Ще отида, когато залипсвам на ефира, изясни Азис.

Аз мъчно приказвам за фамилията си, изключително за децата си. Най-хубавото на тази планета е да си родител. Нито един триумф, концерт, хонорар не може да се съпостави с това. Затова моите деца и информацията за тях желая да си остане за мен. Така артистът отговори на въпроса дали в действителност има второ дете, само че по-късно в диалога вметна, че " всичко разрешава на децата си " - в множествено число.

Васко за мен е дом, уют, семейство. Мога да му споделя и най-съкровени неща, без да се тормозя, че ще наподобявам слаба. Харесвам в него, че той не съди хората, той ги приема. Беше много свенлив, имаше уплаха от хора даже. Не можехме да излезем с него умерено на улицата. Трябваше на е с шапка и очила. Сега е доста по-уверен. Тези думи показа за него една от най-близките му приятелки " Мис България 2001 " Ивайла Бакалова. 

Васко е доста подсъзнателен. Баба му е гледачка. С Васил имаме по-странни връзки, повече си пишем. Не мога да кажа всичко на Васко, от време на време доста подлага на критика. Никога не съм спестявала нещо, когато имам нещо да споделям. Може да споделя " извинявай ". Понякога има потребност от безмълвие, уединение, тишина. Отстрани Азис наподобява доста надут. само че Васко е доста добър и съчувствен човек. Умее да те похвали, когато има защо, сподели за него поп-фолк изпълнителката Галена.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР