Аз съм бил свидетел на задушевни срещи на Денков и

...
Аз съм бил свидетел на задушевни срещи на Денков и
Коментари Харесай

Делян Добрев: Асен Василев е източил 5.4 млрд. от енергетиката

Аз съм бил очевидец на задушевни срещи на Денков и цялата " Промяна " с Пеевски. Това съобщи пред БНР Делян Добрев, народен представител от ГЕРБ-СДС.


" Как може 9 месеца всекидневно да се виждаш с Пеевски, да си пиете кафето, да работите в съвършен синхрон, да внасяте дружно законопрокетите, а в този момент да се опитваш да се отдалечиш, с цел да изкараш по-добър избирателен резултат?!
ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи през тези месеци бяха ръководещо болшинство, което поддържаше държавното управление.

ГЕРБ има тъкмо толкоз общо с Пеевски, колкото и Политическа партия в последната една година. Всичко, което се е случвало сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, е било с присъединяване на " Промяната ".

Причината Политическа партия в този момент да не са в тази композиция е отвод на преговорния екип за идващите девет месеца още веднъж да даде цялата власт в ръцете им. Но те не се оправят. По време на нито един от кабинетите на " Промяната " ние не сме получили пари от Европа. През последните три години получихме сумарна инфлация от 40%. "

Те не съумяха да вземат даже втория транш по ПВУ, означи още Добрев в предаването " Неделя 150 ".

" Очевидно " Промяната " са се съгласили да освободим цената на тока и хората да си купуват ток на пазарна цена. Изнасилиха Народно събрание да одобри либерализация на пазара на ток. Твърдяха, че приемем ли го незабавно ще получим транша. Това беше октомври миналага година. Парите още ги няма. Причината е в нещо друго. Сега се оправдаваме с някакви закони и решиния, които не били минали. Имат 60 души парламентарна група. Защо не ги оферират? "

Делян Добрев даже съобщи, че Асен Василев е източил 5.4 милиарда от енергетиката.

" С дивиденти и с заплащания от Фонда за енергийна сигурност към бюджета и към разнообразни министерства ".

Те теглят заеми, с цел да заплащат обществени разноски, уточни още Добрев.

" Това напомва инфлацията. Не влизаме в еврозоната поради " Промяната ".

Калин Стоянов се потвърди като сполучлив министър, счита Делян Добрев. А във връзка с оставката на основния секретар Живко Коцев и последвалото й отдръпването, той счита, че за това би трябвало да бъде питан Николай Денков.

" Защото те са го предиздвикали. Не мога да схвана за какво пазят по този начин гневно шефката на Агенция " Митници ", за която съдът реши, че има задоволително доказателства да остане, най-малко на този стадий, в пандиза. Те стоят твърдо зад нея, както и зад въпросния основен секратар, който е сниман със скъпи часовници и по бански дружно с контрабандистите, тъй като ги е боязън, че те ще стартират да сочат нагоре. Ще стартират да споделят, че висшето ръководство на страната – в лицето на финансовия министър, може би и на премиера, са имали съпричастност към това, което се е случило. В медиите излезе информация, че са хванати хиляди мастър боксове с цигари. Локации, които са пращани с есемеси сред контрабандистите и цялата тази групичка, която е взела участие.

Единственото пояснение е, че те имат съпричастност и по тази причина в този момент ги пазят ".

Започних " Промяната " с битката им за съветски нефт през последната година и отвод да махнем дерогацията. Ако се наложи в идващия парламент да се гласоподава кабинет сред ГЕРБ и Политическа партия, аз още веднъж ще гласоподавам срещу, безапелационен е Добрев.

Той счита, че комисията, която ще проверява " Турски поток ", е основана с предизборна цел.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР