Аз съм адвокат с дългогодишна практика, затова се включих в

...
Аз съм адвокат с дългогодишна практика, затова се включих в
Коментари Харесай

Рая Назарян: Към този момент коалиция ГЕРБ-ПП изглежда невъзможна

Аз съм юрист с дългогодишна процедура, по тази причина се включих в правенето на предизборната стратегия на ГЕРБ. Надявам се да допринеса с моя опит, познавайки системата от вътрешната страна. Това съобщи претендент депутатът от ГЕРБ-СДС Рая Назарян в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

Във връзка със комплицираната геополитическа конюнктура, подбудена от войната в Украйна, тя съобщи: „ Като член на Европейски Съюз и НАТО ние се придържаме към досегашните си съюзи. Затова гласоподавателите би трябвало да изберат политическа партия с ясна позиция, потвърдила, че взима и ползва ясни решения и ограничения “.

По мотив информацията за скица на свързани с ГЕРБ, която от Продължаваме промяната разпространиха в свое видео и е част от сигнал до европрокуратурата, претендент депутатът от ГЕРБ-СДС съобщи, че е клюка. „ Това са голословни изказвания, те няма нито едно доказателство за такава скица. Всеки, който има някакъв сигнал, може да го подаде и да изчака да се извърши надлежна инспекция. Това може да се дефинира като долна неистина и клюка “, акцентира Назарян.

Тя показа и планът на ГЕРБ-СДС на закон за битката с корупцията. „ Според нас по-добрият вид е да се търси възстановяване и успеваемост на към този момент съществуващата мрежа от структури на правоохранителните органи. Където има нередности в структурите, би трябвало да има усъвършестване. Няма потребност всяка година да има наказан политик, с цел да покажем, че правосъдната промяна работи. Всяко обвиняване би трябвало да се базира на обстоятелства “, разясни Назарян.

„ Да, има чувство за липса на правдивост, само че с цел да се промени това предлагаме нови правила в правосъдната система, без да се нарушава досегашния принцип за определяне на обективната истина. Предлагаме екслузивност на правосъдния състав. Един състав преглежда едно дело до изчерпването на процеса до дъно. Друго наше предложение касае да се усъвършенства изплащането на прехрана на наказан родител. По този метод ще бъдат предпазени ползите на децата. Друга мярка е да се създадат помени в Закона за придвижване по пътищата, с цел да има по-голяма сигурност на пътя “, изясни юристът.

На въпрос за възможна коалиция на ГЕРБ с Политическа партия, Рая Назарян съобщи: Към този миг наподобява невероятно. „ Те не демонстрират никаква подготвеност, нямат предпочитание, нямат хрумвания за извеждане на страната от рецесията. Занимават се с несериозни клипове, вместо с решаването на значимите проблеми на хората “.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР