Аз съм 54-годишна жена и съм омъжена от 25 години.

...
Аз съм 54-годишна жена и съм омъжена от 25 години.
Коментари Харесай

„Аз обичам секса повече от съпруга си – означава ли това, че с брака ми е свършено?“

Аз съм 54-годишна жена и съм омъжена от 25 години. Нямаме деца, само че имаме две кучета, които и двамата обожаваме. Обичам брачна половинка си – той е благ, смеем се дружно и сме положителни приятели – само че съвсем не вършим секс.

Винаги съм имал по-високо полово увлечение, само че най-малко когато бяхме по-млади, той нормално беше подготвен за това, в случай че го предизвиках. Сега спим в разнообразни стаи и, почтено казано, съвсем стопирах да се пробвам да бъдем интимни.

Споменах това с него няколко пъти, само че той постоянно споделя, че просто не е подобен в секса като мен, само че че сме щастливи дружно, тъй че за какво да вършим това проблем? Аз съм млад за възрастта си, във форма и здрав и не желая това да е краят на половия ми живот! Означава ли това, че бракът ми е завършил и единственият вид е да напусна и да стартира изначало?

Обмислял съм концепцията за бракоразвод, само че се усещам смутен всякога, когато си помисля за това. Изводът е, че не желая секс с никой различен, желая го с него. В момента се усещам уединен, отхвърл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР