Аз не знам с тези хора как ще си говорим

...
Аз не знам с тези хора как ще си говорим
Коментари Харесай

Бойко Борисов за изказването на Денков: Аз не знам с тези хора как ще си говорим

„ Аз не знам с тези хора по какъв начин ще си приказваме по-късно “ – това сподели Бойко Борисов във връзка изявлението на премиера в оставка Николай Денков, че Делян Пеевски от Движение за права и свободи ръководи и ГЕРБ.

„ Какво Движение за права и свободи, какъв Пеевски, като те не са взели участие изобщо в диалозите. Нека Петков да доизкаже всичко, обвързвано с него и Пеевски. Утре ще си създадат коалиция като нищо “, сподели още някогашният министър председател в Народното събрание.

Ние отиваме на избори поради него, сподели още министър председателят в оставка

Той добави, че в случай че това се случи, „ ГЕРБ ще бъдем една нелоша съпротива “.

За Христо Иванов, Борисов сподели, че откакто той желае да отиде в ЕНП, принадлежността към едно от европейските фамилии изисква да водиш такава политика – „ сега финансовата ликвидност на страната е под опасност. В страната бяха изхарчени в последните дни над 2 милиарда А ние като ги харчим всичките пари, губим ликвидността, може и да останем без пари за пенсии. Иванов има редкия късмет, в случай че желае да е в център дясното, да каже дали е склонен по този метод да се разходват обществените финанси “, уточни Борисов.

За акцията на ДАНС в митниците Борисов съобщи, че всичко в митниците е било изчегъртано и съгласно него в този момент там „ клановете се бият ”.

„ Масово в последните две седмици се сменят хора. Или са били подплашени от това, което са правили години наред, или фактически извън са им споделили, че върви контрабанда ”, счита Борисов.

Той е подал заявление за освобождение

Той съобщи, че стои зад назначението на заместник-председателя на ДАНС Петър Петров и той е от ПП-ДБ. „ Всички назначения в последните две години са от Продължаваме промяната ”, добави водачът на ГЕРБ.

За това, че основният секретар на Министерство на вътрешните работи подаде оставка, Борисов сподели, че той е имал постоянно неговата поддръжка.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР