Аз не вярвам на нито една дума на Кирил Петков.

...
Аз не вярвам на нито една дума на Кирил Петков.
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Петков да си подаде оставката, управляват ни анонимни хора

„ Аз нямам доверие на нито една дума на Кирил Петков. Това е един жител, попаднал незнайно от кое място в българската политика. Това е неприемливо за една народна власт. Не знам дали тази „ Продължаваме Промяната “ се е записала като партия, или е още придвижване. Нас ни ръководят на практика едни анонимни хора! “, това разяснява пред Нова нюз евродепутатът от ГЕРБ-СДС Александър Йорданов.

Той предвижда, че е изцяло допустимо изборите да са още през есента.

„ Избори наесен са вероятни. Те са една опция политиците да оставят ориста си в ръцете на жителите. Факт е, че страната се намира в политическа рецесия, факт е и че тя се намира в социално-икономически безпорядък “, уточни Йорданов.

„ За рецесията доказателството е, че държавното управление не изкара даже и половин година. Коалицията се разпада пред очите ни, тъй като тя е родена от езика на омразата “, безапелационен беше той.

„ След като държавното управление е в такава рецесия, разумно е то да си подаде оставката. Ако не го направи, бих го определил като „ политическо безсрамие “, уточни Йорданов.

Евродепутатът от ГЕРБ-СДС прикани актуализацията на бюджета и промяната на изборния кодекс да се преглеждат предпочитано. Той напомни, че в цяла Европа се гласоподава с хартиени бюлетини.

„ Да върнат гласуването с хартиена бюлетина, тъй като сме в Европа, а в Европа се гласоподава с хартиена бюлетина “, безапелационен беше той.

На въпрос дали би трябвало да се търси необятно единодушие при търсенето на 12 депутата, които да поддържат болшинството на обединението, Йорданов съобщи:

„ Това няма да стане по методът, по който си го показва Кирил Петков - че ще върви от народен представител на народен представител и ще им дава обещание нещо, а пред обществото ще приказва, че това е в името на България. Не! То ще бъде дадено и даже обещано, поради неговия персонален интерес да остане министър председател на страната “, съобщи още евродепутатът.

„ Ако той е един заслужен човек, към този момент трябваше да си е подал оставката “, изрично повтори Александър Йорданов от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР