Аз не видях корупционна схема. Дотук виждаме контрлирано пускани информации

...
Аз не видях корупционна схема. Дотук виждаме контрлирано пускани информации
Коментари Харесай

Журналистът Йово Николов за аферата в митниците: Предизборно шоу с елементи на бухалка

Аз не видях корупционна скица. Дотук виждаме контрлирано пускани информации от прокуратурата. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия журналистът Йово Николов в коментар за аферата в митниците и разтърсванията в Министерство на вътрешните работи.

Досега не видях доказателство за контрабанда, което ми приказва, че това е едно предизборно шоу с детайли на бухалка. Мишена са " – ", като по-далечната цел са някогашният вътрешен министър и някогашният мнинистър на финансите, съобщи Николов.

Фактът, че толкоз бързо се сътвори парламентарна комисия по тематиката, ми приказва, че става въпрос за предизборн шоу. Днес видяхме една безусловно показна пропагандна лекция на и " " против " – ". Още по-притеснително бепше вчерашното изслувшане на шефа на ДАНС, който сподели, че в митниците са следили контрабанда от 2-3 година Това поражда въпроси за какво не са създали нищо и за какво не са уведомили никого, да вземем за пример премиера, акцентира журналистът.

Целият пейзаж е толкоз явен, че е чак обидно за хората какъв брой обикновено се сервират нещата. Прокуратурата пуска следено информация, с цел да манипулира публичното мнение и да се разясняват повърхностни неща. Истинският проблем е, в случай че има контрабандни канали, те да бъдат разрушени и съответните хора да бъдат вкарани в пандиза. Няма по какъв начин да съществуава контрабанден канал, без да има участие на страната и без политически подкрепи, тъй като част от парите от тази контрабанда отива в политически партии, уточни Йово Николов.

По думите му в свадите в митниците и в Министерство на вътрешните работи конците дърпат водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и съпредседателят на. Борисов и Пеевски държат службите и нямат интерес да има промени там, означи Николов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР