Аз не чух Румен Радев, не чух Атанас Атанасов, не

...
Аз не чух Румен Радев, не чух Атанас Атанасов, не
Коментари Харесай

Борисов контраатакува Гешев: Не се плаша от нов арест! Не е вярно, че имам къща в Барселона

" Аз не чух Румен Радев, не чух Атанас Атанасов, не чух Асен Василев, не чух Българска социалистическа партия, не чух Движение за права и свободи, не чух Има Такъв Народ. Само аз съм му отговорен. От каква позиция ще му предложа посланически пост. " Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след изявлението на.

" Нито съм приказвал, нито съм се чувал с прокурор.

Обадих се единствено на Гешев да изразя състрадание към него и фамилията му.  Не съм в позиция да предлагам посланически постове, които се утвърждават от президента. На нито един прокурор и арбитър не съм се обаждал. Не съм изпращал известия ", безапелационен бе някогашният министър председател.

" Аз още повече съм уверен, че законите, които казахме, че би трябвало да бъдат признати, ще бъдат признати. Убеден съм, че има сили, които като видят, че може да се сформира държавно управление, стартират да работят. Две или три години се желае оставката на Гешев. Когато госпожа Габриел го сподели, ние станахме неприятни. Вашите опорки, че някой ни покрива, се оказаха неверни ", съобщи още Борисов и продължи:

" Колко години мъкнат това с Барселона? Аз къща там нямам. Още повече сме уверени, че би трябвало да се направи държавно управление. Махането на Гешев става от Висшия правосъден съвет. Аз с никого не съм разговарял. На никого не съм давал инструкции.

Защо не сподели нищо за Румен Радев или за Христо Иванов. Не сподели за никого. Каза единствено моето име. Аз въздействие от ареста ли имам? Това въздействие е справедливо с избори "

" И още един арест не ме плаши. Ние чакаме самият Гешев, който сподели, че до седмици ще има решения по каузи. Каквото си преценяват, това да вземат решение.  Ние ще се опитаме да създадем държавно управление и промяна. Казали сме същото, което всички останали ", разгласи още ръководителят на ГЕРБ.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР