Аз лично през лятото месото го държа във фризера, а

...
Аз лично през лятото месото го държа във фризера, а
Коментари Харесай

Лято без месо или 3 места в София, където да похапнем качествена постна храна

Аз персонално през лятото месото го държа във фризера, а максимумът е, в случай че имам доста, но доста предпочитание, да го метна върху барбекюто. Досега не се е появявало такова у дома, а е средата на юли! Полувегетарианци сме към този момент. Сирене, кисело мляко, яйца въпреки всичко похапваме, засега не откривам смисъл в живот без таратор. Но в този сезон моят интерес към по-постното хранене, към вегетарианството и веганството е много засилен, а с него и желанието ми да опитам нови неща на хубави места!

Не споделям „ вегански ресторант “, само че е доста евентуално в заведенията, които ще ви предложа, хората да са стопроцентови ортодоксални вегани и мегаексперти в здравословното, чисто и етично хранене. Представям си по какъв начин започват работния си ден с привет към Слънцето, чай и най-малко час медитация, което им разрешава да изкарат до среднощ релаксирани и свежи като краставички. Не може да е инцидентно, че всички вегани са хубави, здрави, с прелестна кожа, физика и бели зъби. Така че слушайте ги, слушайте и препоръките им какво да опитате в заведенията им!

„ Soul Kitchen “ на ул. „ Кокиче “ 13

Ако желаете нещо по-различно от таратор в жегите, пробвайте студената чорба от кисело мляко от кашу, нахут, спанак и горчица. Магия е и нахутът с тиквички, чери домати, маслини, пушен пипер и лайм. За десерт – торта „ Ден и нощ “.

На 28 юли в градината организират и базар, където ще срещнете качествени оферти в отлична компания на инакомислещи люде. Голяма необичайност за нашите ширини.

Ако не ви се върви, можете да поръчате и храна за у дома. Но вижте какъв брой сладко място! 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР