Аз лично искам да чуя от всеки кандидат-депутат 5 неща,

...
Аз лично искам да чуя от всеки кандидат-депутат 5 неща,
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Искам да чуя от всеки кандидат-депутат 5 неща, които ще промени в избирателния си район

Аз персонално желая да чуя от всеки кандидат-депутат 5 неща, които ще промени в изборния си регион. Минималистка съм - 5 неща. Това написа Соня Колтуклиева в пост във фейсбук.

Тя приканва политиците да се спрат и да се опомнят, тъй като хората  към този момент видяха и претеглиха всеки какъв брой коства.

„ Винаги преди избори призоваваме българите да гласоподават. Превърнало се е в традиция и в полит-коректен образец. Не съм чувала в Съединени американски щати и във Англия, да вземем за пример, да се прави по този начин.

Този избор, обаче, в действителност е извънредно решителен. Поредицата от 4 акции - от март 2021 година до септември 2022 година, изтощиха страната, умориха всички, похарчиха се неверни пари - десетки милиони. Спечелиха рекламните организации и малките екрани, които притеглят огромни бюджети за лъчение на партийните клипове и платените репортажи “, написа още Колтуклиева.

Тя е безапелационна, че България има потребност от постоянно държавно управление и работещ парламент и по тази причина предлага да се гласоподава с калкулатор:  „ Да се направи аритметика - кои партии могат да образуват коалиция и да гласоподават кабинет.

Без разделяне на “статукво ” и “партии на митинга ”. Видяхме какво направи цялото президентско войнство и братството на “почтените ”. Всичко е ясно.

Стига към този момент с фаворизирането и демонизирането.

Да се приземим! Да бъдем реалисти.

Да излезем от омагьосания кръг на идеологическите клишета, на алените линии и на играта кой е по-по-най в политиката.

Ковид-пандемията и руско-украинската война объркаха света, нищо към този момент не е същото, никой към този момент не е спокоен за бъдещето си “, добавя Колтуклиева.

Според нея политиците у нас се занимават с пенсиониране на съперниците, с междуличностни връзки, с дрязги и „ кални бани “. „ Политиците у нас се занимават с пенсиониране на съперниците, с междуличностни връзки, с дрязги и “кални бани ”, със закани за компромати - един бройлер от Политическа партия ми изяснява, че седмица преди изборите щели да извадят подобен компромат против Бойко Борисов, че да преобърнат резултата - неврастеници, които щяха да тръгнат и да арестуват, в случай че можеха; добре, че към този момент не могат.

Спрете се! Опомнете се! Укротете адреналина. Хората не са балами - видяха всеки какъв брой коства и добре го претеглиха.

Аз персонално желая да чуя от всеки кандидат-депутат 5 неща, които ще промени в изборния си регион. Минималистка съм - 5 неща.

Хайде да ви видя! “, приканва Колтуклиева.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР