Аз и семейството ми се сме сигурни, че Йоан не

...
Аз и семейството ми се сме сигурни, че Йоан не
Коментари Харесай

Майката на Йоан Матев: Убиецът на Георги още е на свобода

Аз и фамилията ми се сме сигурни, че Йоан не е палач. Това изрично не е той, чакаме го да си излезе. Това съобщи майката на Йоан - Сребрина, пред Нова Тв. във връзка обвиняването в ликвидиране против сина й.

Адвокатката му добави, че прокуратурата е отказала разпит на един от треньорите по тенис, с цел да се потвърди дали в оня злополучен ден Матев е бил на подготовка, което щяло да потвърди дали е отговорен, цитира я Пик.

" Клетката засича телефонен абонатен номер до стадион Васил Левски, само че не на Йоан Матев, няма доказателства към оня миг да е употребил телефон. На мястото на престъплението са открити следи от кръв от две девойки , ние желаеме да се назначи експертиза с която да се потвърди какъв е ДНК профила. Едната е открита по салфетка, тоалетна хартия, открити до скамейката където е осъществено престъпното действие. При състояние, че тялото на Георги Игнатов е открито от лице от женски пол, минимум би трябвало да се ревизира на кого е тази кръв ", съобщи още адвокатката.

На въпрос, че точно братът на Йоан - Марсел дава показания къде е ножа, майката Сребрина съобщи, че не са взети по правилен метод. " Марсел ми сподели доста неща, откакто се прибра от разпит, аз взех редица ограничения. Всичко ще стане ясно по отношение на това по какъв начин е разпитван Марсел ", добавя Гаджева.

Тя съобщи, че синът й Йоан не се е трансформирал доста физически и изрично не било правилно, че той съзнателно си е трансформирал външния тип.

Защитничката на Матев съобщи изрично, че тук липсва причина за убийството от страна на подзащитния й.

" Тук няма следи от обир, също така има един любовен триъгълник към Георги Игнатов, само че това не се проверява. Може ли след две години, откакто сантиметър по сантиметър е прегледано мястото на престъплението, а след две години да се откри ножа, по който няма никакви следи от Йоан Матев ", декларира адвокатката.

Майката Сребрина добави, че Матев не говорел за оня ден, тъй като нямал мемоари, само че бил отчаян от следствието и делото. " Аз разбирам този интерес от страна на медиите, само че съм сигурна, че той е почтен ", съобщи майката.

Сребрина добави, че не е търсила контакт със фамилията на Георги Игнатов, тъй като счита, че не е подходящо, а адвокатката й добави, че в името на убитото момче би трябвало да се открие причинителя. " За мен причинителят е на независимост и се прикрива доста сполучливо ". /Марица.бг
тагове йоан матев палач георги свобода
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР